کد خبر:۱۴۶۰۱۰۷
رشد قیمت طلا، سکه و ارز در ۲ مهر؛ سکه امامی ۲۴۰ میلیون تومان شد
بازار طلا و ارز امروز ۲ مهر با افزایش قیمتها همراه شد؛ طلای ۱۸ عیار به ۲۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، سکه امامی به ۲۴۰ میلیون تومان و دلار آزاد به ۲۳۴ هزار و ۵۰۰ تومان رسید.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ بازار طلا و ارز امروز، ۲ مهر، با افزایش قیمت در برخی شاخصهای اصلی همراه بود. هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۱.۱۶ درصدی به ۲۴ میلیون و ۴۲ هزار و ۷۰۰ تومان رسید.
در بازار طلا و سکه، سکه امامی نیز با افزایش ۱.۴۸ درصدی در سطح ۲۳۹ میلیون و ۹۸۰ هزار تومان معامله شد. نیمسکه با رشد ۱.۲۳ درصدی به ۱۲۳ میلیون تومان رسید و ربعسکه با افزایش ۱.۵۶ درصدی، ۶۵ میلیون تومان قیمت خورد.
در بازار ارز، دلار آزاد با رشد ۱.۲۱ درصدی به ۲۳۴ هزار و ۵۰۰ تومان و یورو با افزایش ۱.۰۶ درصدی به ۲۶۷ هزار و ۱۱۰ تومان رسید. همچنین دلار مرکز مبادله ۱۷۰ هزار و ۶۲۶ تومان اعلام شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا