در پاسخ به SNNTV؛
رضایی: توانمندیهای دفاع ایران نسبت به ۹ اسفند بسیار بهتر شده است / در پدافند و آفند برای دشمن شگفتانه داریم + فیلم
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تأکید کرد که ایران تصمیمات خود را به انتخابات آمریکا گره نزده و برای بدترین سناریوها آماده است و در صورت بروز جنگ مجدد، ضربات ویرانگرتری را به دشمن وارد خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ ابراهیم رضایی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در پاسخ به SNNTV گفت: ما در جمهوری اسلامی ایران تصمیماتمان را به انتخابات آمریکا گره نزدیم و خودمان را برای بدترین سناریوها آماده کردهایم.
وی افزود: در پدافند و آفند برای دشمن شگفتانه داریم؛ از دوستانمان کمک گرفتیم و دانشمندان حوزه دفاعی ما محصولات جدیدی را تولید کردند.
رضایی خاطرنشان کرد: در صورت جنگ مجدد، ضربات ویرانگرتری را به دشمن وارد خواهیم کرد.
این عضو کمیسیون امنیت ملی در پایان هشدار داد: به دشمن این بشارت را میدهیم که اگر دچار خطای محاسباتی شود، سیلی محکمیتری را خواهد خورد.
لینک کپی شد
گزارش خطا