جوکار: طبق مصوبه شورای عالی امنیت ملی، جلسات مجلس به‌صورت ترکیبی برگزار می‌شود + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۵۱۷۶

جوکار: طبق مصوبه شورای عالی امنیت ملی، جلسات مجلس به‌صورت ترکیبی برگزار می‌شود + فیلم

نماینده مجلس شورای اسلامی از برگزاری ترکیبی جلسات مجلس طبق مصوبه جدید شورای عالی امنیت ملی خبر داد و گفت: یک‌چهارم نمایندگان به‌صورت حضوری در صحن مجلس و مابقی به‌صورت مجازی در جلسات شرکت می‌کنند.
غ

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، جوکار، نماینده مجلس شورای اسلامی، با اشاره به شرایط جنگی و تهدیدات دشمن اظهار کرد: با توجه به موشک‌باران‌ها و شرایط سخت تحمیل‌شده به مجلس، تجمع همه نمایندگان زیر یک سقف می‌توانست هدف مناسبی برای دشمن باشد و ریسک بالایی داشت.
وی افزود: طبق مصوبه جدید شورای عالی امنیت ملی، جلسات مجلس به‌صورت ترکیبی برگزار خواهد شد؛ به این شکل که یک‌چهارم نمایندگان به‌صورت حضوری در صحن مجلس حاضر می‌شوند و سایر نمایندگان به‌صورت مجازی و وبیناری در جلسات شرکت می‌کنند.
جوکار با تأکید بر تداوم فعالیت‌های مجلس تصریح کرد: در جلسات مجازی، هیئت‌رئیسه حضور دارد و نطق نمایندگان، سؤال و استیضاح نیز به قوت خود باقی است و تنها تفاوت، نحوه حضور نمایندگان خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به مجوز صادرشده، بخشی از نمایندگان در صحن علنی مجلس که مردم آن را به‌عنوان نماد مجلس می‌شناسند، حضور پیدا می‌کنند و سایر نمایندگان نیز به‌صورت مجازی در جلسات مشارکت خواهند داشت.

 

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار