ماجرای جذب دانشجو تحصیلات تکمیلی بدون ضوابط در دانشگاه پیام نور چه بود؟
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۵۸۹۴
در گفت‌و‌گو با SNNTV؛

ماجرای جذب دانشجو تحصیلات تکمیلی بدون ضوابط در دانشگاه پیام نور چه بود؟

معاون آموزشی وزیر علوم گفت: پس از بررسی موضوع در وزارت علوم، تأکید کردیم که ابتدا باید تخلفات رخ‌داده احراز و با عوامل آن برخورد شود تا چنین مواردی دوباره تکرار نشود.
واحدی

ابولفضل واحدی معاون آموزشی وزیر علوم در گفت‌و‌گو با SNNTV درباره جذب دانشجویان تحصیلات تکمیلی گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵ هزار دانشجو در مقاطع مختلف پذیرش شدند که عمده آنها در تحصیلات تکمیلی و بیشترین تعدادشان در مقطع کارشناسی ارشد بوده است؛ در فرآیند پذیرش این افراد، در مواردی ضوابط و مقررات رعایت نشده بود.

 

معاون آموزشی وزارت علوم خاطر نشان کرد: پس از بررسی موضوع در وزارت علوم، تأکید کردیم که ابتدا باید تخلفات رخ‌داده احراز و با عوامل آن برخورد شود تا چنین مواردی دوباره تکرار نشود.

 

وی در ادامه بیان کرد: در عین حال، وضعیت داوطلبان را نیز به‌صورت جداگانه بررسی کردیم؛ ۳۱۲ نفر در واحد و رشته دارای مجوز پذیرش شده بودند، اما ظرفیت لازم وجود نداشت که موضوع افزایش ظرفیت آنها به شورای گسترش ارجاع شد.

 

واحدی بیان کرد: در مواردی که امکان قانونی وجود داشته، وزارت علوم موضوع را تفکیک و از مراجع ذی‌صلاح برای حل مشکل داوطلبان مجوز گرفته است؛ اما نمی‌توان خارج از چارچوب قانون درباره همه موارد تصمیم‌گیری کرد.

 

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار