متکی: خنده‌دار است که انگلیس با آن سوابق استعماری از حکمرانی خوب سخن می‌گوید + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۸۰۵۷
در مجمع بین‌المجالس جهانی (IPU)؛

متکی: خنده‌دار است که انگلیس با آن سوابق استعماری از حکمرانی خوب سخن می‌گوید + فیلم

رئیس هیئت پارلمانی ایران در مجمع بین‌المجالس جهانی (IPU) با نقد سوابق استعماری بریتانیا، اظهار داشت که خنده‌دار است انگلیس با آن پیشینه استعمار از حکمرانی خوب سخن بگوید.
منوچهر متکی

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ منوچهر متکی رئیس هیئت پارلمانی ایران در مجمع بین‌المجالس جهانی (IPU) در پاسخ به اظهارات نماینده انگلیس گفت: خنده‌دار است که انگلیس با آن سوابق استعماری از حکمرانی خوب سخن می‌گوید.

وی توصیه کرد: کمیسیون سیاست خارجی انگلیس در قالب یک طرح تحقیق و تفحص، به بررسی حکمرانی وحشیانه دولت استعمارگر انگلیس بپردازد.

متکی در ادامه اظهار داشت: آمریکا بدون مجوز شورای امنیت به عراق حمله کرد و تنها کشوری که در این اقدام به آمریکا کمک کرد، انگلیس بود.

رئیس هیئت پارلمانی ایران افزود: زنان هوشمند ایرانی امروز بیشترین آمار حضور در مراکز آکادمیک را دارند و در حوزه‌های مختلف مشغول فعالیت هستند.

وی در پایان به نماینده انگلیس توصیه کرد: به خیابان‌های لندن سری بزند و اعتراض جوانان انگلیسی به سیاست‌های دولت این کشور و همراهی انگلیس با جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی را از نزدیک ببیند.

کد ویدیو

 

پربازدیدترین آخرین اخبار