افزایش درآمدهای گمرکی و کاهش واردات
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۷۲۰۰
رئيس کل گمرک اعلام کرد:

افزایش درآمدهای گمرکی و کاهش واردات

رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: درآمدهای گمرکی در پنج ماه نخست سال برغم کاهش واردات، 31 هزار میلیارد ریال بوده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال 4.5 درصد رشد داشته است.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، عباس معمارنژاد گفت: در این مدت واردات از نظر وزن حدود 29 درصد و از لحاظ ارزش حدود 3.5 درصد کاهش داشته اما حقوق ورودی دریافت شده در گمرک بیشتر شده است.

وی اظهار داشت: البته گمرک مبالغ دیگری را هم وصول می‌کند که یکی از آنها مالیات بر ارزش افزوده است و حدود هزار میلیارد تومان در این مدت مالیات بر ارزش افزوده دریافت کردیم.

رئیس کل گمرک گفت: درآمد بدست آمده در مقایسه با رقم پیش بینی شده در این پنج ماه 75 درصد است و برای سال‌جاری 98 هزار میلیارد ریال پیش‌بینی شده است که البته بیشتر درآمدهای گمرکی معمولاً در 6 ماه دوم و ماه‌های پایانی سال محقق می‌شود.

وی افزود: یکی از مهمترین دلایلی که 75 درصد محقق شده، کاهش واردات خودرو و کاهش واردات فرآورده‌های نفتی و گندم بوده است.

معمارنژاد درباره بحث فساد در گمرک و وضع اسکله‌های غیرمجاز گفت: معمولاً در سازمان‌هایی که وصول‌کننده درآمد هستند و سازمان‌هایی که به‌طور مستقیم با مؤدی و ممیز ارتباط دارند، این‌گونه مسائل بروز می‌کند و اگر بگوییم فساد وجود ندارد، کاملاً غیرقابل قبول است و هیچ کس نمی‌پذیرد که بگوییم فساد وجود ندارد.

وی تصریح کرد: یکی از برنامه‌های طرح تحول اقتصادی، ارتقای سلامت اداری و کاهش فساد است و البته حجم فساد، بالا نیست و همکاران بسیار صدیق و زحمتکش ما در گمرکات کشور مشغول انجام وظیفه هستند و در میان حدود 7 هزار نفر که در گمرک فعالیت می‌کنند چند نفر خطاکار هم قطعاً وجود دارد که با آنها مقابله خواهیم کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار