خوابگاه‌هاي دانشجويي در تنگناهاي خودگرداني و اضافه ظرفيت‌ها
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۷۲۵۵

خوابگاه‌هاي دانشجويي در تنگناهاي خودگرداني و اضافه ظرفيت‌ها

دانشجويان در حالي سال تحصيلي را آغاز مي‌كنند كه براي تامين خوابگاه‌هايشان در تنگناهاي خودگرداني اجباري و اضافه ظرفيت‌هاي 20، 30 درصدي قرار دارند.
گروه صنفي «خبرگزاري دانشجو»؛ دانشجويان در سال تحصيلي 91-90 براي تامين خوابگاه‌هايشان از يك سو مجبورند تنگاهاي خودگرداني اجباري سالانه 20 درصدي خوابگاه‌ها را تماشا كنند و از سوي ديگر دانشجويان اضافه بر ظرفيت دانشگاه‌ها را در جمع خودشان بپذيرند.
 
بخشي از اضافه ظرفيت‌ها و ورودي‌هاي جديد ناگزير خواهند بود كه در خوابگاه‌هاي خودگردان كه به طور مشترك با سرمايه از شما و كار از ما اداره خواهد شد، اسكان يابند و اگر هم كار فرهنگي درستي در دانشگاه‌ها اعمال نشود، ملالي نيست و چه بسيار سال‌هايي كه از پي هم خواهند آمد و وقت براي كار فرهنگي زياد است.
 
برخي روسا و مديران دانشگاهي با صداي رسا اعلام كردند كه هيچ مشكل خوابگاهي در سال جديد نخواهيم داشت و برخي ديگر اين اضافه ظرفيت‌هاي تحميل شده را اضافه شدن مشكلي بر مشكلات تامين خوابگاه‌ها عنوان كردند و تنها به تامين خوابگاه يك سال از چهار سال تحصيلي رضايت دادند.
 
هيچ دانشگاهي پيدا نمي‌شود كه دانشجويانش را در خوابگاه‌هاي ملكي خود اسكان دهند و هر سال براي تامين خوابگاه بخشي از دانشجويان، مجبور هستند با پول‌هاي گاها هنگفتي خوابگاه‌هايي را در سطح شهر اجاره كنند.
 
همه خوابگاه‌هاي اجاره‌اي هم در اطراف دانشگاه‌ها پيدا نمي‌شود بلكه بعضا خوابگاه‌هايي با چندين كيلومتر دورتر هم در زمره خوابگاه‌هاي منظومه‌اي يك دانشگاه قرار ‌مي‌گيرد و چه بسا مشكلاتي كه در خصوص اياب‌ و ذهاب بر دانشجويان تحميل مي‌شود.
 
مسئولان دانشگاه‌ها نيز اعلام كردند كه با دستپاچگي و صرف اعتبارات بخش‌هاي ديگر از جمله بخش فرهنگي، توانستيم تعدادي خوابگاه اجاره‌اي را به صورت خودگردان براي دانشجويان ورودي جديد و اضافه از ظرفيت دست و پا كنيم.
 
مسئولاني هم بودند كه اصلا از مصاحبه استقبال نكرده و در وقت‌كشي‌هاي مرسوم سعي داشتند تا موضوع را به نيمه‌هاي مهرماه و بعد از مشخص شدن تكليف كامل وضعيت اسكان دانشجويان بكشانند.
 
روساي دانشگاه‌هايي بودند كه صحبت كردن در خصوص خوابگاه‌ها را براي خودشان افت دانستند و هر گونه صحبت در زمينه خوابگاه‌ها را به معاون دانشجويي پاس‌ دادند و شايد هم اصلا نمي‌خواهند با شنيدن كمبودهاي خوابگاهي خاطر شريف را مكدر كنند.
 
برخي معاونين دانشگاه‌ها را نتوانستيم شناسايي كنيم و گويا تا تمام شدن مهرماه قصد آفتابي شدن ندارند، غافل از اينكه آن موقع هم فصل سرما شروع شد و به محض آفتابي شدنشان با مشكلات عديده گرمايشي خوابگاه‌ها مواجه خواهند شد.
 
روسايي كه معمولا شماره‌هاي ناشناس را سه در ميان جواب مي‌دهند، افتخار شنيدن صدايشان را از پشت گوشي‌ها داشتيم، اما در كمتر از 30 ثانيه همه كابل‌هاي نامرئي ورودي به گوشي، اتوماتيك‌وار بسته مي شد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار