کد خبر:۱۴۷۸۴۰
باند قاچاق سلاح در هرمزگان منهدم شد
ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی هرمزگان یک باند قاچاق سلاح را در بندرعباس منهدم کردند.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی هرمزگان گفت: ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی هرمزگان یک باند قاچاق سلاح را در بندرعباس منهدم کردند.
وي افزود: ماموران پس از چند عملیات وسیع اطلاعاتی یک باند 9 نفره سارقان و راهزنان مسلح را دستگیر کردند.
سرهنگ دادستانی افزود: اعضای این باند اهل استان کهگیلویه و بویر احمد بودند و مدت یک سال است که در بندرعباس سرقت می کردند.
وی گفت: متهمان هشت فقره سرقت، کلاهبرداری، زورگیری و راهزنی در استانهای فارس، کهگیلویه و بویر احمد، کرمان و هرمزگان را در کارنامه خود دارند.
سرهنگ دادستانی افزود: در بازرسی از مخفیگاه سارقان در اطراف بندرعباس مقادیری طلا و جواهرات، گوشی تلفن همراه، تلویزیون، 643 هزار تومان وجه نقد و 300 روپیه وجه نقد افغانی، 2 دستگاه دوربین دید در شب، هفت عددکارت سوخت خودرو، موتورسیکلت و 2 دستگاه خودروی 405 به دست آمد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰