پيشنهاد قليدون‌خاني/فوتباليست نگو بلا بگو
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۸۰۸۰
فوتبال ما نجات خواهد يافت

پيشنهاد قليدون‌خاني/فوتباليست نگو بلا بگو

برويد با همين فوتبالي كه فقط مي تواند سالانه صدها ميليارد تومان بودجه دولتي مملكت را ببلعد،‌ بسوزيد و بسازيد و در باخت‌هايش شريك شويد! اصلاً انشاالله خداوند حفظ كند اين فوتباليست هاي ناز ما را اصلاً فوتباليست نگو بلا بگو و غيره!
قليدون‌خان،‌ «خبرگزاري دانشجو»؛ تيم سپاهان سه بر صفر بازنده اعلام شد در برابر فلان تيم قطري چئن يادش رفته بود دروازه‌بانش دو اخطاره شده است در نتيجه ما به عنوان قليدون‌خان مملكت خيلي شاد و مسرور و حتي شنگول هستيم كه تيم سپاهان هم به سرنوشت اميد‌هاي نااميدمان گرفتار شد! دليل محكمه پسند ما هم اين است كه اگر به حكم دادگاه ورزشي فيفا يا هر جاي ديگر بازنده نمي‌شد، به حكم سابقه اين چند سال اخير فوتبال ما بعيد نبود كه بازي برگشت را به تيم قطري ببازد و با كلي گل خورده و آبروي بر باد رفته به ميهن رجوع فرمايد! در هر حال اين نتيجه سه بر صفر سب مي‌شود تا برادران قطري ديگر از آن بازي‌هاي خفن بر سر سپاهان در نياورند و اذيت‌هايشان را از فرودگاه شروع نكرده و سيستم تيم هاي كشورهاي حاشيه جنوبي خليج‌فارس را كمتر پياده كنند و اعصاب سپاهاني‌ها هم به‌دنبال آن كمتر خط خطي شود!

به‌هر صورت ما به‌عنوان قليدون‌خان مملكت پيشنهاداتي داريم محض ارائه خدمت فوتباليست‌ها و فوتبالدوستان و فوتبال‌شناسان و فوتبال نويسان و . . . تا مشكلات فوتبال از همان بيخ‌و بن خشك شده و. ريشه‌كن بشود و جوان‌هاي مملكت را از بلاي خانمان‌سوز شكست‌هاي پياپي در ميادين بزرگ فوتبال،‌ به ‌شكل خيلي شديدي نجات دهد.

پيشنهاد يكم قليدون‌خان اين است كه:

فوتبال را بي‌خيال شويد و بچسبيد به همين بازي‌هايي كه از قديم انجام مي داديم و توي عالم بچگي كلي مزه هم داشت. بازي‌هايي مثل منچ و مارپله و غيره. هم كم خرج‌تر بود هم كم دردسرتر بود هممايه آبروريزي مملكت جلوي چارتا اجنبي نمي‌شد.
 
اگر پيشنهاد يكم خوب نبود، پيشنهاد دوم قليدون خان به شما اين است كه:
 
تيم‌هاي محترم فوتبال و بازيكناني كه لباس خودشان را بعد از بازي به فتنه‌گران هديه مي كنند بهتر اس دكان خودشان را تخته كرده و بروند كشك سابي راه بيندازند!‌ لذا تقاضا مي‌شود فدراسيون فوتبال و تيم‌هاي ليگ برتري و دسته يكي و دسته دومي و ليگ مناطق و بقيه با هم دست به يكي كنند و سازمان كشك سابي كل كشور را با مساعدت مجلس محترم (كه متخصص ورود در امورد جنجالي و أخذ تصميمات آنچناني هستند) تأسيس و اداره كنند تا هم مشكل فوتبال حل شود هم به يك كشور صادر كننده كشك تبديل شده و بلكه اينجوري مايه افتخاراتمان بشوند!
 
اگر اين يكي هم نظرتان را جلب نكرد پيشنهاد سوم:

مي توانيد بنشينيد و دعا كنيد تا خداوند يك نعمتي مثل خرد،‌عرق ميهن دوستي،‌ حواس جمع،‌دلسوزي براي بيت‌المال،‌ ارزش قائل شدن براي اعصاب من و شما و خيلي چيزهاي ديگر بدهد به مديران مدبر ورزشي كشورمان تا بلكه دست كم جاي سالي دوبار سالي يك بار از اين بلاها سرمان بيايد!
 
اگر باز هم نظرتان جلب نشد لطفاً يا نظرتان را عوض بفرماييد! يا برويد با همين فوتبالي كه فقط مي تواند سالانه صدها ميليارد تومان بودجه دولتي مملكت را ببلعد،‌بسوزيد و بسازيد و در باخت‌هايش شريك شويد!
اصلاً انشاالله خداوند حفظ كند اين فوتباليست هاي ناز ما را اصلاً فوتباليست نگو بلا بگو و غيره!
پربازدیدترین آخرین اخبار