طرح جامع خطر پذیرى کشور در دست تهیه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۹۴۳۳
وزير كشور:

طرح جامع خطر پذیرى کشور در دست تهیه است

وزیر کشور گفت: طرح جامع خطر پذیری در دست تهیه است، که در قالب این طرح کل کشور پهنه بندی می شود و متناسب با هر پهنه ای حوادث و خطرات احتمالی شناسایی و برای مقابله با آن بحران و حادثه برنامه ریزی می شود.    
 به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، محمدنجار درباره تدوین طرح جامع خطر پذیری کشور اظهار داشت: به منظور مدیریت حوادث، در قالب این طرح در هر استان، با توجه به شرایط خاص آن منطقه، خطرات و تهدیدها شناسایی، نقطه یابی، پهنه بندی و لایه بندی شده و بر اساس آن برای مقابله برنامه ریزی می شود.
 
محمدنجار افزود: در کل کشور پهنه بندی می کنیم که متناسب با هر پهنه ای مشخص شود چه حوادث و خطراتی احتمال دارد در آن منطقه اتفاق بیافتد و متناسب با آن چه اقدامات و برنامه ریزی باید برای مقابله با آن بحران و حادثه انجام داد.
 
وی افزود: در این طرح حوادثی مانند سیل، زلزله و خشکسالی در نظر گرفته می شود و هر استانی خطراتی که در 30 سال گذشته آن استان را تهدید می‌کرده، اعلام کند.
 
وزیر کشور تصریح کرد: طرح جامع خطر پذیری؛ طرح بسیار ارزشمند و اساسی برای کل کشور است که هم اکنون در دست تهیه است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار