احضار خاوري از طريق اينترپل براي ايران مشكلي ايجاد نمي‌كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۱۴۹۴
معاون اول قوه قضائیه:

احضار خاوري از طريق اينترپل براي ايران مشكلي ايجاد نمي‌كند

معاون اول قوه قضائیه در خصوص وضع مدیر عامل سابق بانک ملی گفت: برای نظام جمهوری اسلامی ایران، مشکلی ایجاد نمی کند که بخواهد فردی را که مورد اتهام قرار گرفته از طریقی که لازم بداند از جمله پلیس بین الملل و طرق قانونی دیگر، احضار کند.
 
معاون اول قوه قضاییه گفت:
 
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، حجت الاسلام رئیسی در حاشیه مراسم تحلیف اعضای جدید هیأت منصفه مطبوعات استان تهران در جمع خبرنگاران گفت: امروز اراده بسیار جدی در دستگاه قضایی، برای رسیدگی به پرونده فساد بزرگ بانکی با همه ابعادش وجود دارد.
 
وي با بیان اینکه ابعاد این پرونده وسیع است، افزود: به همه این ابعاد توجه می شود.
 
معاون اول قوه قضائیه گفت: کمیته های کاری به قضات، هم در بخش حسابرسی و مسائل مالی و ریالی و ارزی و هم در مسائل حقوقی کمک می کنند.
 
رئیسی افزود: مردم این اطمینان و اعتماد را داشته باشند که اراده دستگاه قضایی در این موضوع بسیار جدی است.
 
وي با تأکید بر برخورد جدی و قاطع با مفسدان اقتصادی گفت: ان‌ شاء الله به تعبیر مقام معظم رهبری دست مفسدان را قطع خواهیم کرد.
 
معاون اول قوه قضائیه در خصوص وضع مدیرعامل سابق بانک ملی نیز گفت: برای نظام جمهوری اسلامی ایران، مشکلی ایجاد نمی کند که بخواهد فردی را که مورد اتهام قرار گرفته از طریقی که لازم بداند از جمله پلیس بین الملل و طرق قانونی دیگر، احضار کند.
 
رئيسي گفت: معتقدم توصیه آقای محسنی اژه ای و دادگاه به مدیرعامل سابق بانک ملی در خصوص برگشتن و پاسخگویی به دادگاه و موارد اتهامی، حتماً به صلاح و نفع وی است.
پربازدیدترین آخرین اخبار