کد خبر:۱۵۲۶۲۰
مشاور وزير علوم:
توسعه مراکز آموزش عالي از اهداف وزارت علوم است
مشاور وزير علوم گفت: لزوم توسعه مراکز آموزش عالي در جهت اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي و پرهيز از توسعه غيرهدفمند از اهداف اصلی وزارت علوم است.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر رسول ملکفردر مراسم افتتاح مرکزآموزش عالي شهرضا با بیان اینکه از منابع مالي و نیروی انساني در جهت توسعه مراکز آموزش عالي باید بصورت بهینه و درست استفاده شود، اظهار داشت: توسعه رشتههاي تحصيلي در سطوح مختلف و بر اساس نيازهاي موجود با برنامهريزي کامل و پايبندي به نقشه علمي کشور، سند چشم انداز و برنامههاي اجرايي امکان پذير است.
دکتر ملک فر در بخش دیگری از سخنان خود گفت: طبق آخرين آمار، 155 مرکز آموزش عالي در استان اصفهان به صورت دولتي و غير دولتي مستقر است که 63 درصد دانشجویان این مراکز در دانشگاههاي دولتي و 37 درصد در بخش غيردولتي مشغول به تحصيل هستند.
وی با بیان اینکه يکي از افتخارات نظام جمهوري اسلامي ايران وجود مراکز آموزش عالي در تمام شهرستانهاي بزرگ و کوچک استان اصفهان است، افزود: استان اصفهان 4700 عضو هيئت علمي دارد که از اين تعداد 194 نفر استاد تمام، 500 نفر دانشيار، 1650 نفر استاد يار، 2 هزار نفر مربي و 260 نفر مربي آموزشي هستند.
مشاور وزیر علوم، وجود 10مرکز فني وحرفهاي، 36 دانشگاه جامع علمي کاربردي و 44 دانشگاه پيام نور را بخشي از مراکز آموزش عالي استان اصفهان دانست و گفت: با توجه به وجود زير ساختها وامکانات بالقوه در استان اصفهان و خواست مردم و مسئولان، مراکز آموزش عالي در حال افزايش است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰