نعمت الله: سريال وضعيت سفيد به شكل كلاسيك و سفارشي ساخته نشده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۲۸۶۳
نشست نقد و بررسي سريال وضعيت سفيد؛

نعمت الله: سريال وضعيت سفيد به شكل كلاسيك و سفارشي ساخته نشده است

كارگردان سريال وضعيت سفيد در خصوص ساخت سريال وضعيت سفيد گفت: اين سريال به صورت كلاسيك و سفارشي ساخته نشده بلكه در طول پروسه ساخت با توجه به اتفاقات جالبي كه پيش مي‌آمد به شكل قطعه‌قطعه ساخته شده است.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، حميد نعمت الله كه عصر امروز در نشست نقد و بررسي سريال وضعيت سفيد در فرهنگ سراي رسانه سخن مي‌گفت، در خصوص طرح و ساختار اين سريال اظهار داشت:‌ قصه اين سريال به شكل قطعه‌قطعه بوده و به طور كلاسيك و سفارشي نوشته نشده است.

وي افزود: موضوع اين سريال بدون تمركز به اجزاي فيلمنامه بود به‌طوري كه هر موضوع جالبي كه در مورد آن حرف مي‌زديم كم‌كم طراحي و به قصه اضافه مي شد.

كارگردان سريال وضعيت سفيد با اشاره به اينكه ساخت اين سريال ابتدا از خيالبافي و خاطره شروع شد و بعد سريال شكل گرفت، افزود: با توجه به موقعيت‌هاي جذابي كه پيش مي‌آمد موضوع شخصيت ها نيز مطرح مي‌شد بنابراين اين كار اصلا شكل كلاسيك به خود نگرفت.

نعمت الله در مورد ملاك انتخاب بازيگران اين سريال تصريح كرد: معيارهاي مختلفي براي انتخاب بازيگر از جمله محبوبيت و معروفيت تا معيارهاي هنرمندانه وجود دارد و پس از آن بازيگر انتخاب مي‌شود.
 
وي در ادامه در پاسخ به سوالي مبني براينكه تا چه حد خاطرات مشترك همه آدم‌هاي پشت دوربين اين سريال كمك به فضاي واقع گرايانه اين سريال كرده‌اند، گفت: قطعا ما به خاطرات اين افراد مراجعه مي‌كرديم و سعي مي‌كرديم راجع‌به آن دوران نيز حرف بزنيم و اين مسئله از سوي افراد پشت دوربين نيز مورد استقبال قرار مي‌گرفت.

در ادامه اين نشست سهيلا گلستاني، بازيگر نقش منيژه در خصوص نقش خود گفت: به‌نظر من اين نقش مانند همه نقش هاي ديگر ماحصل شخصيت بين كارگردان و بازيگر بود.

وي همچنين در خصوص لهجه خود در سريال وضعيت سفيد افزود: در روزهاي اول كار اين نقش بدون لهجه پيش مي‌رفت اما بعد از چند روز نظر كارگردان نسبت به شخصيت ها تغيير پيدا كرد و سرانجام گويش شمالي براي اين نقش انتخاب شد.

در ادامه همچنين حميرا رياضي، بازيگر ديگر اين سريال در پاسخ به سوالي كه اين سريال چقدر شباهت و منافات با وضعيت سفيد دارد ،گفت: دقيقا زمان موشك‌باران مصادف با بيست‌سالگي من بود بنابراين با تمام وجودم آن دوران را احساس مي‌كردم و به ناچار خيلي از آن شرايط را تجربه كردم.

وي ادامه داد:‌ وقتي دهه 60 در اين سريال بررسي مي‌شود متوجه مي‌شويم كه چقدر آدم‌ها در اين دوران از هم دور شده اند چرا كه در دهه 60 هر چند مشكلات مشكلات خاص خودش را داشت اما به لحاظ دروني به هم نزديك تر بوديم.

همچنين گلستاني در اين خصوص گفت: در اين سريال 5 و 6 نسل حضور داشتند و به جز نسل بعد از من كه متولد سال 59 هستم اين اتفاقات را كاملا به ياد دارم.

وي افزود: ما فراموش كرديم كه چه اتفاقاتي را پشت سر گذاشتيم و يكي از دلايلي كه باعث پيوند خوردن من به اين گروه شد اين بود كه قبل از حضور در اين سريال، خودم يك فيلم كوتاهي راجع‌به جنگ وخانواده ساخته بودم.

حميرا رياضي در ادامه در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه موفقيت وضعيت سفيد را چگونه ارزيابي مي‌كنيد، گفت: به نظر مي رسد اكثريت غريب به اتفاق موافق‌اند كه به شعور مخاطب توهين نشده چرا كه كنش‌هاي قصه در درون خودش شكل مي‌گيرد و در عرصه نمايش نيز جوهره و حاصل تجربيات زندگي به نمايش گذاشته مي شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار