کد خبر:۱۵۲۹۵۲
معاون دانشجویی دانشگاه آزاد کرمانشاه:
دانشگاه آْزاد کرمانشاه مشکل خوابگاه ندارد
معاون دانشجویی دانشگاه آزاد کرمانشاه گفت: دانشجویان دختر و پسر اين دانشگاه مشکل خوابگاه ندارند.
دکتر فرامرز ملکیان در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمانشاه، گفت: دانشجویان دختر و پسر متقاضی خوابگاه دانشگاه آزاد کرمانشاه مشکل خوابگاه ندارند.
وی افزود: تمامی دانشجویان دختر متقاضی اسکان در خوابگاه اعم از ورودی هاي جدید و قدیم در خوابگاه بنت الهدا و دانشجویان پسر متقاضی اسکان در خوابگاه چه ورودی جدید و چه دانشجویان قدیمی از طریق تعاونی دانشجویی در دو خوابگاه وابسته به این تعاونی اسکان داده شده اند.
معاون دانشجویی دانشگاه آزاد کرمانشاه تصريح كرد: خوابگاه بنت الهدا با ظرفیت 700 دانشجوي دختر و با بهترین امکانات یکی از خوابگاه های مجهز در غرب کشور است که از امکاناتی چون سالن بدن سازی، سالن ورزشی، سایت اینترنتی، کتابخانه، سالن مطالعات و آلاچیق برای استفاده در محیط باز خوابگاه برخوردار است كه از برنامه های در دست اجرا جهت توسعه امکانات این خوابگاه مي توان به اتاق خشکشویی، خیاط خانه و قسمت مشاور اشاره كرد.
ملکیان بيان داشت: طی برنامه ریزی های صورت گرفته هر هفته برنامه سخنرانی با حضور یک استاد روانشناسی برگزار می شود و همچنین یک مربی تربیت بدنی جهت ورزش های همگانی و گروهی در این خوابگاه حضور دارد.
وی خاطرنشان كرد: در ترم تحصیلی جاری 3200 دانشجو در این واحد پذیرفته و تمامی متقاضیان خوابگاه در خوابگاه ها اسکان داده شده اند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰