جنبش والاستريت از پيشبينيهاي امام راحل در مورد دنياي غرب است
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از تبريز، علي اصغر رمضاني امروز در جمع بسيجيان دانشگاههاي تبريز گفت: آنچه كه باعث به وجود آمدن جنبش وال استريت در نيويورك شده برخاسته از نظام سرمايه داري اين كشور و ساختار طبقاتي آن است.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي آذربايجانشرقي ادامه داد: اصل، عنصر و پايه نظام ليبراليستي، اقتصاد و سرمايه است كه اگر اقتصاد و سرمايه اين نظامها لطمه ببيند، تمام ساختارهاي ديگر اين كشورها را شامل شده و در راستاي فروپاشي اين نظامها پيش مي رود.
وي با يادآوري اينكه جنبش وال استريت 80 كشور غرب و 800 شهر دنيا را در بر گرفته است، ابراز داشت: 99 درصد مردم اين كشورها خواهان رفع تبعيضها و از بين رفتن طبقات در جامعه هستند، بنابراين فروكش كردن بيداري اين 99 درصد محال بوده و در آينده نزديك نظام سرمايه داري نيز همچون نظام ماركسيستي شوروي سابق فروخواهد پاشيد.
رمضاني ادامه داد: پيام و نامه امام خميني(ره) به گورباچف، رئيس جمهور شوروي سابق تمام كشورهاي نظام سرمايه داري غرب و شرق را در بر مي گرفت كه هيچ كدام از آنها اين پيام را درك نكردند و اينك دچار جنبشي به نام جنبش وال استريت شدهاند كه از جمله پيش بينيهاي حضرت امام(ره) در اين نامه بود.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي استان آذربايجان شرقي در ادامه با بيان اينكه شخصيت امام راحل يك شخصيت جهاني و تفكر ايشان تمام دنيا را در بر مي گرفت، به خيزشهاي منطقه اشاره كرد و گفت: امام راحل اين خيزشها را پيش بيني كرده بودند و جنبش وال استريت نيز بي تاثير از بهار عربي و خيزشهاي كشورهاي منطقه خاورميانه نيست.
وي در پايان تاكيد كرد: اگر حكومتها خواهان استمرار حكومت خود هستند بايد نظام سرمايه داري را كنار گذاشته و به عدالت روي آورند و پيام مردان جهاني از جمله امام خميني(ره)، اين ابرمرد دين و سياست را آويزه گوش خود كنند.