کد خبر:۱۵۳۶۲۶
مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی فارس:
یک صدایی دنیا به تأسی از ایران، نشانهای از فروپاشی استکبار جهانی است
مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی فارس گفت: امروزه یک صدایی مردم مسلمان دنیا به تأسی از ایران اسلامی در خصوص «مرگ بر آمریکا» نشانهای از زوال و فروپاشی استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار است.
علی اکبر مرادی در گفت وگوی تفصیلی با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، به چرایی شعار 13 آبان، روز جهانی «مرگ بر آمریکا» که امروزه شعار ملت های بیدار و آگاه و تحت ستم دنیا شده است، پرداخت و اظهار داشت: باید قبل از بیان هر چیز به این نکته توجه داشت که روحیه ددمنشی و استکباری حاکمان و دولت مردان آمریکایی و همچنین فهم و بینش سیاسی مردم در اقصی نقاط دنیا باعث شده است که شعار «مرگ بر آمریکا» به صورت یک اپیدمی اجتماعی در بیاید؛ روز 13 آبان که روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز استکبار ستیزی و روز شعار «مرگ بر آمریکا» است، نقطه روشنی در تاریخ معاصر ایران و برگ زرینی از دفتر انقلاب اسلامی مي باشد.
وی با بیان اینکه سه رویداد مهم که در این روز اتفاق افتاده است یادآور حماسه های ملت سرافراز ایران در طول سال های مبارزه و جهاد و مؤید کینه و بغض دشمنان انقلاب اسلامی است، گفت: تبعید حضرت امام خمینی در سال 1343 به دنبال جریان کاپیتولاسیون و کشتار دانش آموزان مبارز در سال 1357 از طرف حکومت طاغوت و ایادی استکبار جهانی، برای گسستن صفوف به هم پیوسته مردم و سرکوب خشم و قهر انقلابی جامعه در سال های قبل از پیروزی، در اين روز صورت گرفت.
بزرگداشت روز تصرف سفارت آمریکا تاکید بر تداوم و استمرار استکبار ستیزی است
دبیر شورای تبیين مواضع سازمان بسیج دانشجویی فارس رویداد مهم دیگر را تصرف سفارت آمریکا توسط دانشجویان مسلمان و انقلابی تهران نام برد که به عنوان مرکز جاسوسی و توطئه علیه انقلاب اسلامی و ملت ایران مورد استفاده قرار می گرفت و اظهار داشت: این رویداد با عظمت به دلیل اهمیت به سزای خود، توسط حضرت امام خمینی (ره) به عنوان انقلاب دوم مطرح شد، بنابراين بزرگداشت این رویداد عظیم، یادآور خاطره مبارزات مردم مسلمان ایران و تاکید بر تداوم و استمرار استکبار ستیزی و مخالفت با برتری جویی های دشمنان انقلاب اسلامی است.
مرادي با بیان اینکه امروزه آمریکای جنایتکار تجلی استکبار و نمونه بارز شیطان است که به عنوان شیطان بزرگ لقب گرفته، گفت: وقتی در مناسبات، معادلات و مراودات، رفتار سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی آمریکا را مورد مداقه قرار می دهیم چیزی جز خود بزرگ بینی، نخوت، کوچک شمردن دیگران و رفتار های مبتنی بر قلدری و جنایت گری دیده نمی شود.
وي اضافه کرد: در دیدگاه حاکمان آمریکایی، ملاک اصلی در مورد حق، قدرت است و چون این دولت، قدرت خود را فراتر از قدرت دیگر دولت ها می داند، همواره در صدد است در امور دیگر دولت ها دخالت کرده و با اعمال زور شرایط را به نفع خود تغییر دهد که این مفهوم بارز استکبار است و در مقاطع و ادوار گوناگون به نوعی و در شکلی خاص، متجلی شده است.
مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی فارس با بیان اینکه فرعون، نرون، آتیلا، چنگیز و هیتلر همگی مصداق بارز کلمه مستکبر در ادوار گذشته بوده اند، گفت: در قرون جدید دولت های اروپایی (اسپانیا، پرتقال و انگلیس) با تکیه بر امکانات و قدرت خود به سیاست های استعماری روی آورده و در سطحی وسیع به استثمار ملل تحت سلطه پرداختند.
نیمه دوم قرن بیستم صحنه یکه تازی دولت آمریکا در عرصه مسائل بین المللی بود
مرادي نیمه دوم قرن بیستم را صحنه یکه تازی دولت آمریکا در عرصه مسائل بین المللی بیان و عنوان کرد: نگاهی به سیاست خارجی آمریکا و حوادث چند دهه اخیر مؤید این امر است که در اکثر بحران ها و تشنج های بین المللی ردپای آمریکا مشهود مي باشد.
وي ادامه داد: پس از پایان جنگ جهانی، امريكا با اعمال سیاست های توسعه طلبانه در مناطق مختلف جهان و به بهانه مبارزه با برتری اتحاد شوروی و جلوگیری از توسعه و گسترش کمونیزم، دخالت گسترده ای را در تحولات بین المللی و امور داخلی کشورهای مستقل، آغار کرد و از آن پس به عنوان سردمدار دنیای سرمایه داری مطرح شد.
مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی فارس گفت: در اکثر تشنجات بین المللی و منطقه ای و اختلاف میان کشورها، دولت آمریکا به نفع یکی از طرفین وارد معامله شده و به تعبیر بهتر، آتش افروز معرکه بوده است و برای کسب منافع خود و حفظ آن، رفتار خود را به گونه ای تنظیم كرده است که در راستای آن منافع باشد.
مرادي یادآور شد: بحران کره در دهه 1950 میلادی، بحران کوبا، جنگ ویتنام، کودتای مختلف در آمریکای لاتین، بحران افغانستان، جنگ تحمیلی عراق علیه ایران و دخالت آمریکا به طرفداری از عراق، تصرف گراندا، تصرف پاناما و دستگیری رئیس جمهور (نوریه گا)، دخالت در امور داخلی نیکاراگوا، جنگ علیه مردم افغانستان، جنگ و خونریزی در کشور عراق، پرورش و حمایت گروه های تروریستی و نمونه های عینی و مستند بسیاری که با اندکی مطالعه و دقت نظر در محیط های داخلی و بیرونی و فضای بین المللی کاملا مشهود و مشخص است.
وي با اشاره به جنايات آمريكا قبل از انقلاب اسلامي، در فاصله پيروزي انقلاب اسلامي و آغاز جنگ تحميلي، در دوران دفاع مقدس و پس از دوران دفاع مقدس گفت: اینها پاره ای از جنایات آمریکا در خصوص جمهوری اسلامی ایران است که به صورت مشخص در سه مقطع انجام شده است.
دبیر شورای تبیين مواضع سازمان بسیج دانشجویی فارس گفت: نقش مهم و پررنگ آمريكا در طراحي و اجراي كودتاي 28 مرداد، نقش و كمك هاي امنيتي آمريكا در راه اندازي سازمان مخوف و نفرت انگيز ساواك، حمايت شديد آمريكا از سركوب مخالفان رژيم شاه و اطاعت بي چون و چراي شاه مخلوع از اوامر آمريكا، طراحي كشتار و قتل دانشجويان و دانش آموزان در جلوي سر در دانشگاه تهران در 13 آبان 1357و طراحي كودتاي نظامي و قلع و قمع كردن گسترده مردم مسلمان ايران با مأموريت مخفي ژنرال هايزر در سال 1357، از جنايات آمريكا قبل از انقلاب اسلامي بوده است.
حمايت از گروه هاي به اصطلاح ميانه رو از جنايات آمريكا در فاصله پيروزي انقلاب و آغاز جنگ تحميلي بود
مرادي به جنايات آمريكا در فاصله پيروزي انقلاب اسلامي و آغاز جنگ تحميلي اشاره و بیان کرد: حمايت از گروه هاي به اصطلاح ميانه رو (نهضت آزادي، جبهه ملي و ساير ملي گراهاي ضد مذهب)، طراحي نقشه تجزيه ايران و حمايت از گروه هاي تجزيه طلب 1358، اعمال فشار اقتصادي پس از تسخير سفارت آمريكا در تهران، دستور قطع خريد نفت از ايران، دستور توقيف همه دارايي هاي دولت ايران در آمريكا و منع اغلب صادرات و معاملات مالي با ايران، حمله نظامي به طبس براي نجات گروگان ها و بمباران پايگاه هاي هوايي سراسر ايران در ارديبهشت 1359 و طراحي كودتاي نوژه به منظور حمله به فرودگاه و ايستگاه راديويي و محل سكونت امام خميني(ره) در تيرماه 1359 از جمله این جنایات بوده است.
وي جنايات آمريكا در دوران دفاع مقدس را برشمرد و یادآور شد: تشويق و تحريك عراق به آغاز جنگ تحميلي در شهريور 1359، حمايت سياسي، حقوقي و تبليغاتي از بني صدر مزدور در خرداد 1360، به كار گيري خط مشي براندازي و مهار عليه ايران، حمايت از تحركات تجزيه طلبانه در آذربايجان، خوزستان و كردستان، ارائه كمك هاي وسيع مالي، تسليحاتي و اطلاعاتي به عراق در جنگ تحميلي، مجهز ساختن عراق به سلاح هاي شيميايي و ميكروبي عليه ايران، حمله به سكوهاي نفتي ايران در سال 1366، حمله به چند فروند از ناوگان دريايي ايران در خليج فارس در سال 1366 و سرنگون كردن هواپيماي مسافربري ايران بر فراز خليج فارس در تيرماه 1367، از جمله این جنایات بوده است.
دبیر شورای تبیين مواضع سازمان بسیج دانشجویی فارس گفت: جنايات آمريكا پس از دوران دفاع مقدس شامل تشديد تحريم هاي اقتصادي عليه ايران در دوران بوش پدر، كلينتون و بوش پسر، ممانعت از اجراي قرارداد احداث نيروگاه اتمي بوشهر ميان ايران و آلمان، اعمال سياست مهار دوگانه عليه ايران در سال 1372، تحريك امارات متحده عربي براي مطرح ساختن ادعاهاي ارضي عليه جزاير سه گانه ايراني در خليج فارس در سال 1372، مخالفت شديد با قرارداد تكميل نيروگاه اتمي بوشهر توسط روسيه در سال 1372، معرفي ايران به عنوان بزرگترين مانع پروسه صلح خاورميانه، معرفي ايران به عنوان طراح انفجار بوينس آيرس در آرژانتين و تصويب بودجه در كنگره آمريكا براي سرنگون كردن جمهوري اسلامي ايران در سال 1377است.
حضور پشت صحنه آمریکا در حمایت از فتنه گران از جنايات آمريكا پس از دوران دفاع مقدس است
مرادي افزود: از جنایت هاي ديگر آمريكا در اين دوران مي توان به طراحي قطعنامه هاي متعدد عليه وضعيت حقوق بشر در ايران، ترويج مستمر سكولاريسم و لائيسم در كشور براي تخريب فرهنگ اسلامي، طراحي براي فروپاشي جمهوري اسلامي ايران به سبك فروپاشي شوروی، سرمايه گذاري براي ايجاد مطبوعات مجري طرح فروپاشی، نفوذ در مراكز دانشگاهي، دانشجويان و اساتيد از طريق شبكه جهاني روشنفكران وابسته، تلاش براي دامن زدن به اختلاف هاي داخلي و تبديل اختلافات ديدگاهي به تخاصمات فرسايشي، برنامه ريزي براي حذف اسلاميت از جمهوريت و جداكردن دين از سياست، اتهام محور شرارت به ايران، طراحي تهاجم و شبيخون فرهنگي عليه فرهنگ ايران اسلامي، تلاش فزاينده براي محروم كردن ملت ايران از دانش صلح آميز هسته اي، اتهام تروريسم به بهانه هاي مختلف ضد ايران، تلاش گسترده براي جلوگيري از دستيابي دانشمندان ايراني به علوم پيشرفته، حضور پشت صحنه آمریکا و تبلیغ گسترده در فضای مجازی در حمایت از فتنه گران فرقه سبز پس از انتخابات ریاست جمهوری سال 88 و اتهام زنی در خصوص ترور سفیر عربستان در آمریکا توسط ایران و پمپاژ خبری این شایعه در سطح افکار عمومی جهان برای بد نام کردن ایران اشاره كرد.
وي افزود: این موارد و موارد مشابه آن باعث شده که امروزه فرعونیان تکیه زده بر اریکه های قدرت در کاخ سفید منفور عالم و عالمیان شوند.
مسئول سیاسی سازمان بسیج دانشجویی فارس عنوان کرد: امروزه یک صدایی مردم مسلمان دنیا به تاسی از مردم انقلابی، خدا باور و ولایت مدار ایران اسلامی در خصوص «مرگ بر آمریکا» و خیزش مسلمانان جهان و بیداری اسلامی در شمال آفریقا و کشورهای خاورمیانه همگی حاکی از الهام بخشی و الگودهی انقلاب اسلامی ایران و نشانه ای از زوال و فروپاشی استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار است.
مرادی در پایان گفت: با توجه به اين مطالب دولت آمریکا مصداق بارز کلمه مستکبر و تجلی استکبار است که رهبری کشورهای استکباری را به عهده گرفته و معتقد به در هم شکستن هرگونه مخالفت و مقاومت در برابر این روند است و در مقابل انقلاب اسلامی ایران پدیده مبارکی است که بر اساس تعالیم اسلامی شکل گرفته و بر مبنای همین بینش، ضرورت مقابله با ظلم و ستم را در هر شرایطی مورد تاکید قرار می دهد، بنابراين یکی از اصول اساسی آن، نفی هرگونه سلطه و سلطه پذیری است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰