فضای آموزشی هر دانشجوی آزاد ابهری 10 متر مربع است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۳۸۴۱
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر:

فضای آموزشی هر دانشجوی آزاد ابهری 10 متر مربع است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر گفت: فضای آموزشی و رفاهی هر دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر 10 متر مربع است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، رجایی ظهر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر به فعالیت‌هاى انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامى واحد ابهر اشاره كرد و گفت: در مدت 9 سال گذشته تلاش شده است كه دانشگاه از لحاظ علمى به جایگاه اصلى خود برسد كه الحمدلله این آرزو محقق شده است و امروز واحد ابهر از لحلظ تعداد اعضاى هیئت علمى، مسائل آموزشى، تعداد دانشجو، طرح‌هاى پژوهشى و تحقیقاتى و عمرانى به سطح مطلوبى دست یافته است.
 
وى افزود: كارهاى عمرانى در واحد ابهر به خوبى پیشرفت کرده و اكنون بیش از 105 هزار متر مربع فضاى آموزشى مسقف ساخته شده است كه با در نظر گرفتن تعداد دانشجویان براى هر نفر دانشجو ۱۰ متر مربع فضاى آموزشى و رفاهى اختصاص مى‏یابد كه از استاندارد كشورى نیز بالاتر است.
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر با بیان اینکه در آینده نزدیك امیدواریم با امتیازبندى جدید و انجام تمهیدات لازم واحد ابهر به واحد جامع تبدیل شود، ادامه داد: توجه به توسعه فرهنگى از اهداف مهم و كلیدى دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر است.
 
رجایی در ادامه گفت: عدم توجه دانشجویان به مقررات آموزشی، پژوهشی، دانشجویی، فرهنگی و مالی دانشگاه باعث بروز مشکلاتی برای دانشجویان در دوران تحصیل می‌شود.
 
وی ورود دانشجویان به عرصه جدید علم و دانش و آموزش عالی و تحصیل در دانشگاه را آغاز تحولات عظیم در زندگی افراد برشمرد و افزود: دانشجویان باید این فرصت را مغتنم شمرده و در نیل به اهداف خود از این محیط علمی بهره کافی را ببرند.
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر تصریح کرد: دانشگاه محل حرکت، پویایی، فعالیت و مرکز تولید علم و فن آوری است و اگر جهت گیری دانشجویان به سمت علم و دانش اندوزی باشد، شاهد تحولات بنیادین در جامعه خواهیم بود.
 
رجایی به موفقیت‌ها و دستاوردهاى دانشگاه آزاد اسلامى اشاره كرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامى امروز در جامعه به جایگاه رفیعى دست یافته است و خدماتى كه این دانشگاه از بدو تأسیس به لحاظ ارتقاى آموزش عالى در سطح كشور انجام داده بر كسى پوشیده نیست و در طول این مدت کار عظیمی صورت گرفته است.
 
وی یادآور شد: امروز دانشگاه آزاد اسلامی به جایی رسیده است که با 4 میلیون فارغ التحصیل، یک میلیون و 600 هزار دانشجو، 404 مرکز و واحد دانشگاهی، 124 آموزشکده سما، 600 مدرسه وابسته به دانشگاه با 60 هزار دانش‌آموز، 35 هزار پرسنل و 30 هزار عضو هیئت علمی به مردم خدمت می‌کند.
 
این استاد دانشگاه در ادامه خطاب به دانشجویان گفت: شما برای آموختن و بهره گرفتن از علوم و فنون و افزودن دانش و دانایی خود، باید ارزش‌هایی را نیز از خود به نمایش بگذارید، ارزش‌های چون سلامت نفس، پاکی روح، امید و اعتماد به آینده، تقویت بنیه دینی و سیاسی و نیز خودسازی فکری و اخلاقی که باعث می‌شود همدل و هم فکر با آرزویی مشترک، در پرتو آموزه‌های اسلام آینده‌ای آباد و سرافراز را رقم بزنید.
 
رجایی با بیان اینکه دانشجویان سازندگان آینده جامعه هستند و باید در محیط علمی ارزش و منزلت خود را بیش از هر کس بدانند، گفت: ادامه راه تحصیل در مقاطع بالاتر برای دوستداران علم با رویکردهای نوین باز خواهد بود و افتخار ما مسئولان دانشگاه دانشجویان هستند.
 
وی یادآور شد: از جانب دیگران هیچ کمکی به دانشگاه نمی‌شود و تمام هزینه‌های دانشگاه آزاد اسلامی همین شهریه دانشجویان است که صرف تولید علم و نوآوری، ساخت و ساز توسعه فضای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی می‌شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار