«ذره‌بين» در خوابگاه‌های دخترانه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند توزيع مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۴۴۳۶

«ذره‌بين» در خوابگاه‌های دخترانه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند توزيع مي‌شود

کاغذ خبری «ذره‌بین» از این پس هر شب در خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشكي بيرجند پخش می‌شود.  
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، در قسمتی از نخستین شماره کاغذ خبری «ذره‌بین» كه هر شب در خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشكي بيرجند پخش می‌شود، به سخنان رهبر انقلاب اشاراتي شده است که ایشان می‌فرمایند؛ «عمر مختار گفته است، اگر توپخانه شمشیر من را شکست، باطل حق من را نخواهد شکست».
 
در اين شب نامه با اشاره منويات مقام معظم رهبری آمده است: «آنچه كه من به طور قاطع عرض مي كنم، اين است كه به توفيق پروردگار يك حركت جديدى در اين منطقه آغاز شده است.
 
اين حركت حركت ملت‌هاست، حركت امت اسلامى است، حركت با شعار اسلام است، حركت به سمت اهداف اسلامى است؛ نشان‌دهنده‌ بيدارى عمومى ملت‌هاست و طبق وعده‌ى الهى، اين حركت قطعاً و يقيناً به پيروزى خواهد رسيد.
 
ملت ايران سرافراز است، مفتخر است و خرسند است كه آغاز كننده‌ اين راه بوده است و ايستادگى و استقامت كرده است.
 
خاورمیانه منطقه‌ای است كه شامل سرزمین‌های میان دریای مدیترانه و خلیج فارس. این ناحیه گروه‌های فرهنگی و نژادی گوناگونی از قبیل فرهنگ‌های ایرانی، عربی، بربرها، ترکی، کردی، یهودی و آشوری را در خود جای داده ‌است، این منطقه مهد تمدن‌های بزرگ و مرکز و خاستگاه سه دین بزرگ یهودیت، مسیحیت و اسلام است.
 
خاورمیانه از میانه قرن بیستم، مرکز توجه جهانی و شاید حساسترین منطقه جهان از نظر استراتژیکی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی بوده ‌است.
 
این منطقه دارای بزرگترین منابع نفت جهان است در نتیجه صهیونیسم جهانی یک طرح استعماری برای تفکیک و تجزیه جهان اسلام و عرب در این منطقه طراحی کرد تا براساس آن این دو جهان را به کشورهای مجزا و کوچک تبدیل کند، این طرح خواهان تقسیم منطقه به کشورهای جدید بر اساس طایفه و نژاد است تا این کشورها همچنان با هم درگیر باقی بمانند و اسرائیل تنها رژیم قدرتمند در منطقه باشد و این تهدیدی برای مسلمانان و مسیحیان و تمام کشورهای منطقه به شمار می‌آید و به این وسیله زمینه حاکمیت رژیم صهیونیستی ابتدا بر سرزمین فلسطین و سپس بر سراسر منطقه خاورمیانه فراهم  شود، اما اوضاع به نحو دلخواه آمریکا پیش نرفت و در عین ناباوری آنان انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی به وقوع پیوست.
 
انقلاب اسلامی پرچم دار جبهه حق در این مقطع از تاریخ و به تعبیر ظریف امام عزیز (ره) انفجار نور در ظلمت كده تمدن مادی و محصول مقاومت جبهه ایمان و حق در برابر هجوم همه جانبه باطل و در مقابل تمامیت طلبی جبهه باطل قد علم كرد.
 
این انقلاب با انگیزه های الهی و ایمانی و تلاش برای آزادی جامعه خود و مسلمین و در نهایت كل بشریت از یوغ بندگی تمدن مادی و جبهه باطل و مقابله با اهداف توسعه طلبانه آنان و نیز توسعه شعار لااله الاالله و توحید و بندگی خدای متعال به وقوع پیوست.
 
انقلاب اسلامی با اعلام این پیام كه می توان از گذرگاه اخلاق، دین و معنویت به آسایش، رفاه و امنیت رسید و با اثبات كارآمدی دین در عرصه حیات اجتماعی و ایجاد انقلاب عظیم اسلامی با انگیزه ها و راهبردهای دینی، دین را از انزوا و مهجوریت خارج ساخت و به كانون توجهات جهانی تبدیل كرد.
 
حضور كشور قدرتمند ايران با ایدئولوژي انقلابي و داشتن ايده صدور انقلاب در ۱۹۷۹ به دليل رويكرد ضد پادشاهی خود سبب ايجاد هراس در نظام هاي پادشاهي منطقه شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و سقوط دیکتاتوری در ایران امید آن می رفت که این موج در منطقه فراگیر گردد و دیکتاتورهای منطقه را یکی پس از دیگری سرنگون سازد و موج اسلام خواهی تمام منطقه را در برگیرد، ولی جهان غرب بویژه آمریکایی ها که از وقوع انقلاب اسلامی به شدت وحشت زده شده بودند با تشکیل نشست هایی و با به کارگیری متخصصان فن در صدد مقابله با توسعه و گسترش انقلاب برآمدند که از جمله آنها درگیری های داخلی و ترورها و فعال کردن شبکه منافقان و راه اندازی جنگ تحمیلی عراق علیه ایران بود.
 
این اقدامات گرچه تا حدودی توانست ایران اسلامی را درگیر مسائل داخلی و دفاع هشت ساله از مرزهای آبی و خاکی خود کند، ولی به رغم همه تدابیری که از سوی استکبار اندیشیده شد، انقلاب اسلامی از مرزها عبور کرد و با نفوذ در کشورهای آسیای میانه، عراق، لبنان، افغانستان و ... تحولات چشمگیری را ایجاد كرد و امروز نیز پس از 31 سال از انقلاب اسلامی موج اسلام خواهی کشورهای تونس، مصر، اردن و یمن را نیز در بر گرفت و دیکتاتورها همه در زمان واحد در صف سقوط قرار گرفتند.»
پربازدیدترین آخرین اخبار