عمليات اجرايي پروژه‌هاي فاضلاب قم با حضور وزير نيرو آغاز شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۴۵۹۴
صبح امروز؛

عمليات اجرايي پروژه‌هاي فاضلاب قم با حضور وزير نيرو آغاز شد

عمليات اجرايي پروژه‌هاي فاضلاب قم، بهره‌مند از تسهيلات بانك توسعه اسلامي صبح امروز با حضور وزير نيرو و جمعي از مسئولان كشوري و استاني آغاز شد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، پروژه‌هايي كه امروز عمليات اجرايي آن با حضور مهندس نامجو وزير نيرو، استاندار قم، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، مديرعامل و معاونين شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور و جمعي ديگر از مسئولان كشوري و استاني آغاز شد شامل 97 كيلومتر شبكه جمع‌آوري و فرعي فاضلاب در مناطق شمال و شمال غربي شهر، 12 و نيم كيلومتر خط اصلي، 6 كيلومتر خط انتقال و يك واحد تصفيه خانه به ظرفيت 250 هزار است كه با بهره‌گيري از تسهيلات70 ميليون يورويي بانك توسعه اسلامي به اجرا مي‌رسد.
 
مهندس نامجو وزير نيرو در اين مراسم كه در محل اجراي خط انتقال پروژه‌ها برگزار شد، اين طرح‌ها را از جمله پروژه‌هاي خوب و تاثير گذار در امر بهداشت و سلامت شهر قم دانست و ابراز داشت: با اجراي اين پروژه‌ها منطقه نيروگاه كه از مناطق محروم استان قم است به شبكه فاضلاب متصل خواهد شد و مردم عزيز اين منطقه از خدمات شبكه و تاسيسات فاضلاب بهره مند خواهند شد.
 
مديرعامل شركت آب و فاضلاب قم در حاشيه اين مراسم در گفتگو با خبرنگاران در رابطه با اين پروژه‌ها گفت: شبكه جمع‌آوري و فرعي فاضلاب مشتمل بر حدود 97 هزار متر لوله گذاري با لوله پلي اتيلين به قطر 200 تا 600 ميلي‌متر براي پوشش جمعيتي معادل 137 هزار و 400 نفر و مساحت 377 هكتار در نظر گرفته شده است كه قرار است طي مدت 30 ماه به اجرا برسد.
 
وي افزود: همچنين خط اصلي شمالي به گونه‌اي طراحي شده كه كليه فاضلاب‌هاي توليدي منطقه شمال شهر قم را تا خروجي شهر هدايت كند كه اين خط شامل 12 هزار و 600 متر لوله گذاري با لوله پلي اتيلين و جي‌آر‌پي به قطر 500 تا 1200 ميلي‌متر است كه اين پروژه نيز طي مدت 30 ماه اجرايي خواهد شد.
 
مهندس عبدالحميد توكلي‌بينا با بيان اينكه خط انتقال نيز در مجاورت خط انتقال احداث شده قبلي است و امكان انتقال عمده فاضلاب موجود شهر را به تصفيه خانه فراهم مي كند، اظهار داشت: اين خط انتقال به طول 6 هزار متر و با لوله جي‌آر‌پي به قطر 2 هزار ميلي‌متر در نظر گرفته شده است و پيش‌بيني شده است ظرف 18 ماه به اجرا برسد.
 
وي همچنين با اشاره به سفر پرخير و بركت سال گذشته مقام معظم رهبري به شهر كريمه اهل بيت گفت: تخصيص 60 ميليارد ريال جهت تسريع و تسهيل در اجراي انشعابات فاضلاب منطقه نيروگاه از مصوبات اين سفر بود كه اميدواريم هر چه زودتر با اجراي شبكه‌هاي جمع‌آوري و فرعي زمينه واگذاري انشعابات را نيز فراهم آوريم.
 
مديرعامل آبفاي قم با اشاره به اينكه تا پايان سال 89 جمعيت تحت پوشش و بهره‌مند از تاسيسات بهداشتي طرح فاضلاب قم به حدود 25 درصد رسیده است ابراز داشت: پيش‌بيني مي‌شود با اجراي اين پروژه‌ها كه طي چهار سال به انجام خواهد رسيد شهر قم به پوشش 48 درصدي در بخش فاضلاب برسد.
 
توكلي‌بينا هدف اصلي از اجراي اين پروژه‌ها را حفاظت از محيط زيست، جلوگيري از آلودگي منابع آب زير زميني، استفاده از پساب فاضلاب و ارتقای شاخص‌هاي سلامتي و بهداشتي شهروندان به ويژه در منطقه دو شهري قم كه با مشكلات زيست محيطي مواجه است برشمرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار