کد خبر:۱۵۴۷۷۲
مسئول دفتر نهاد رهبري در بسیج دانشجویی مازندران:

امام باقر(ع)، بنیانگذار دانشگاه اسلامی بود

مسئول دفتر نهاد نمایندگی در بسیج دانشجویی استان مازندران، موسس اصلي دانشگاه اسلامي را امام باقر (ع) دانست و گفت: بايد نسبت به شخصيت و کلام آن امام بزرگوار معرفت پيدا کنيم زيرا امام باقر(ع) زنده كننده سنت جدش رسول الله است.
حسین زاده در گفت وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، ضمن تسليت به مناسبت شهادت پنجمين امام بزرگوار شيعيان گفت: امامت پيشواي پنجم شيعيان، امام محمدباقر(ع) در برهه‌اي آغاز شد كه جامعه آن روز بيش از هر زمان ديگر چالش‌هاي عميق عقيدتي و فقهي ميان فرقه‌هاي اسلامي را يكي پس از ديگري تجربه مي‌كرد.
 
وي خاطرنشان كرد: با حضور امام باقر(ع) در اين عرصه، گام مهم و بسزايي در راستاي تبيين آراي شيعيان برداشته شد كه جنبش تحسين برانگيزي در ميان دانشمندان شيعي پديد آورد كه در اندك زماني پس از آن توانست تفكرات خطرناك فرقه‌هايي چون مرجئه، جبريه و ... را تا حد قابل توجهي منزوي كند.
 
حسین زاده ادامه داد: امام باقر (ع) طى مدت امامت خود، در همان شرائط نامساعد، به نشر و اشاعه حقايق و معارف الهى پرداخت و مشكلات علمى را تشريح نمود و جنبش علمى دامنه دارى به وجود آورد.
 
مسئول دفتر نهاد نمایندگی در بسیج دانشجویی استان مازندران با بیان اینکه امام پنجم در علم، زهد، عظمت و فضيلت سرآمد همه بزرگان بنى هاشم بود و مقام بزرگ علمى و اخلاقى او مورد تصديق دوست و دشمن بود، تاکید کرد: به قدرى روايات و احاديث، در زمينه مسائل و احكام اسلامى، تفسير، تاريخ اسلام، و انواع علوم، از ان حضرت به يادگار مانده است كه تا آن روز از هيچ يك از فرزندان امام حسن و امام حسين (ع) به جا نمانده بود.
 
وي ادامه داد: از ديگر تلاش‌هاي چشمگير امام در راستاي نشر تعاليم اسلامي، مرجعيت علمي امام در پاسخگويي به مسايل فقهي مردم بود.
 
حسين زاده ادامه داد: دوران امام باقر (ع) دوران آشنایی گسترده مسلمانان با فرهنگ‌ها و تمدن‌های مختلف آن زمان بود که در اثر این آشنایی تفکر دینی بشدت تحت تأثیر این فرهنگ و تمدن‌ها قرار گرفت.
 
مسئول دفتر نهاد نمایندگی در بسیج دانشجویی استان مازندران با بیان اینکه این اثرپذیری در اثر سست بودن پایه‌های عقیدتی و فکری مردم بود، تاکید کرد: در حقیقت چون مردم بعد از پیامبر (ص) مرجعیت فکری اهل بیت (ع) را نادید گرفتند و به صحابه روی آوردند، از لحاظ عقیدتی سست شدند زیرا صحابه در بنیان‌گذاری فرهنگ و اندیشه اسلامی ناتوان بودند.
 
وي اظهار داشت: ايشان با برقراري حوزه درس، زدودن چالش‌هاي علمي و تحكيم مباني معارف و اصول ناب اسلامي با تكيه بر آيات رهنمون‌گر قرآن با كج انديشي‌ها مبارزه و تمام ابواب فقهي و اعتقادي را از ديدگاه قرآن بررسي كرد و به پرورش دانشمندان و فرهيختگان عصر خود و جنبش بزرگ علمي كمر بست.
 
حسین زاده در بخش دیگری از سخنانش موسس اصلي دانشگاه اسلام را امام باقر (ع) دانست و افزود: بايد نسبت به شخصيت و کلام آن امام بزرگوار معرفت پيدا کنيم زيرا امام باقر(ع) زنده كننده سنت جدش رسول الله است.
 
مسئول دفتر نهاد نمایندگی در بسیج دانشجویی استان مازندران در پايان ابراز اميدواري كرد تا جوانان با مطالعه دقيق زندگاني آن امام همام، از سيرت و روش‌هاي زندگاني آن حضرت درس بگيرند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار