کد خبر:۱۵۵۷۶۱
معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم:
اطلاعات علمی جهان اسلام به نحو مطلوبی انتشار یابد
معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم گفت: جریان های مستقل خیزشی با تكیه بر اسلام و یا بر مبنای عدالتخواهی و فطرت انسانی در دیگر كشورها در حال وقوع است، از این رو باید اطلاعات علمی جهان اسلام به نحو مطلوبی انتشار یابد.
به گزارش خبرنگار « خبرگزاری دانشجو» از شیراز، دكتر محمد مهدی نژادنوری، روز گذشته در بازدید از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در شیراز، اظهار داشت: اگر چه از تصویب پایگاه استنادی علوم جهان اسلام كمتر از دو سال می گذرد، به لحاظ ساختاری، نیروی انسانی و نرم افزاری پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته است.
وی بیان کرد: یك هزار عنوان نشریه به زبان های فارسی، عربی، انگلیسی و زبان های دیگر از كشورهای جهان اسلام در این پایگاه نمایه سازی می شود.
معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم گفت: این پایگاه كه در كنفرانس اسلامی تصویب شد، از حمایت جدی كشورهای اسلامی برخوردار است و با پایگاه معتبر و قدرتمندی در جهان تبدیل خواهد شد.
مهدي نژادنوری افزود: حمایت دولت، دانشگاهیان و محققان ایرانی و محققان كشورهای اسلامی توان قدرتی این پایگاه به حساب می آید.
وی همچنین گفت: ایجاد انتشارات علمی جهان اسلام در این پایگاه مدنظر است كه طرح آن با همكاری دیگر كشورهای اسلامی تهیه و به كنفرانس اسلامی ارائه خواهد شد.
معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم تصریح کرد: جریان های مستقل خیزشی با تكیه بر اسلام و یا بر مبنای عدالتخواهی و فطرت انسانی در دیگر كشورها در حال وقوع است، از این رو باید اطلاعات علمی جهان اسلام به نحو مطلوبی انتشار یابد.
مهدي نژاد نوري گفت: سرنوشت مردم دنیا بسته به قدرت فكری و فرهنگی است نه قدرت طلبی و سلطه جویی، بنابراین باید ابزار آزادیخواهی و استقلال با تولیدات علمی و گسترش آنها محقق شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰