حسيني: ناشران جهان اسلام خلاء‌هاي موجود جهان اسلام را پر كنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۵۸۵۸
همايش ناشران جهان اسلام - 1

حسيني: ناشران جهان اسلام خلاء‌هاي موجود جهان اسلام را پر كنند

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: ناشران جهان اسلام علاوه بر وحدت و همبستگي بيشتر، خلاء‌هاي موجود جهان اسلامي را نيز پر كنند.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر سيد محمد حسيني كه پيش از ظهر امروز در دومين همايش اجلاس بين المللي ناشران جهان اسلام در مركز همايش‌هاي بين المللي صدا و سيما سخن مي گفت، با بيان اينكه امروز نزديك به 33 سال است كه ايران، پرچم اسلام را برافراشته و امام راحل و رهبر معظم انقلاب نيز از ارزش‌هاي متعالي، انساني و اسلامي صيانت كردند، گفت:امام راحل و رهبر معظم انقلاب همواره در همه عرصه‌ها با عزت و سربلندي در اين مسير گام برداشته‌اند و همه تهديدها را به جان خريدند، اما هرگز از مواضع اصولي خود كوتاه نيامدند.

وي با بيان اينكه امروز دوران جنگ سرد به پايان رسيده و استكبار جهاني بيش از چند دهه مهمترين چالش خود را جهان اسلام مي داند، تصريح كرد: بحث اسلام هراسي و اسلام ستيزي يك مسئله جدي است و در اين راستا غرب با محصولات فرهنگي و شبكه‌هاي راديويي و تلويزيوني قصد دارد نظام اسلامي را يك نظام كارآمد و بي منطق معرفي كند.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با تاكيد بر اينكه دستاوردهاي ايران در تمامي عرصه‌ها خط بطلاني بر همه تلاش‌هاي استكبار جهاني كشيده است، اذعان داشت: همه محدوديت‌ها و تحريم‌ها باعث شده كه ما روز به روز به سمت خودكفايي و بي نيازي در تمامي عرصه‌ها تلاش كنيم.

حسيني با بيان اينكه در حوزه نشر نيز اين هماهنگي و همراهي وجود دارد، خاطرنشان كرد: خوشبختانه تبادل تجربيات و همكاري‌هاي خوبي بين ناشران جهان اسلام صورت گرفته است، اما لازم است علاوه بر اين وحدت و همبستگي ناشران جهان اسلام خلاء‌هاي موجود جهان اسلام را نيز پر كنند.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان اينكه بر اساس مباني فكري و اعتقادي خود مي توانيم نظام اسلامي را طراحي كنيم، افزود: اينكه در ابتداي انقلاب با انواع و اقسام شبهات مواجه بوديم، امروز جمهوري اسلامي ايران ثابت كرده است كه مي تواند در همه زمينه‌ها پاسخگوي نيازهاي بشر باشد.

دكتر حسيني با بيان اينكه امروز انديشمندان و پژوهشگران بايد با هم همفكري بيشتري داشته باشند، خاطرنشان كرد:دوراني كه يك قدرت بتواند نظارت خود را بر ديگران تحميل كند به پايان رسيده و قطعاً در برخي عرصه‌ها ممكن است ضعف‌هايي داشته باشيم، اما اميدواريم همايش‌هايي مانند همايش ناشران جهان اسلام دستاوردهاي مهمي براي كشور داشته باشد. 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار