450 ميليارد ريال معوقات مالياتی استان زنجان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۶۳۹۵
استاندار زنجان خبر داد:

450 ميليارد ريال معوقات مالياتی استان زنجان

استاندار زنجان از معوقات 450 ميليارد ريالی مالياتی استان زنجان خبر داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، محمد رئوفی نژاد ظهر امروز در جلسه ستاد سرمايه‌گذاری استان زنجان اظهار داشت: بررسی راه‌های افزايش درآمدهای استان لازم است.
 
وی به 450 ميليارد ريالی معوقات مالياتی استان اشاره کرد و برضرورت وصول ماليات‌ها تاکيد کرد. استاندار زنجان خاطر نشان کرد: در صورت امکان می‌توان ماليات‌های معوقه را به صورت اقساطی وصول کرد.
 
رئوفی نژاد با بیان اینکه برخی از ماليات‌های استان زنجان در ساير استان‌ها پرداخت می‌شود، ادامه داد: شرکت‌های ايران‌ترانسفو، پارس‌سوئيچ و تسکو که مطالبات سنگينی از دولت دارند بايد با رايزنی‌های مؤثر نسبت به رفع اين مشکل اقدام شود.
 
وی گفت: پيش بينی درآمد يک هزار و 460 ميليارد ريالی برای سال جاری، نشان دهنده ظرفیت‌های بالای اين استان است.
 
در ادامه سرپرست معاونت برنامه‌ريزی استاندار زنجان با بيان اينکه بيش از 90 درصد درآمدهای استان زنجان مربوط به درآمدهای مالياتی است، گفت: ماليات نقش مهمی در تخصيص منابع اعتباری استان دارد.
 
عباسی به تسهيل فرآيند سرمايه‌گذاری در استان زنجان اشاره کرد و افزود: گام‌های مؤثری در اين راستا در سطح اين استان برداشته شده است.
 
وی ‌به نقش و سهم بخش خصوصی در درآمدهای استان زنجان اشاره کرد و گفت:‌ مرکز خدمات سرمايه‌گذاری اين استان توانسته با جذب سرمايه‌گذاران، زمينه‌ای برای ايجاد درآمد در زنجان فراهم کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار