در دانشگاه دچار یک حس بی خیالی دینی شده ایم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۶۴۶۷
استاد مرکز تخصصی مهدویت قم:

در دانشگاه دچار یک حس بی خیالی دینی شده ایم

استاد مرکز تخصصی مهدویت قم با اذعان به اینکه در دانشگاه دچار یک حس بی خیالی دینی شده ایم، گفت: همه اتفاقاتی که در دانشگاه ها می افتد به خاطر این است که خیلی بی غیرت شده ایم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، حجت الاسلام کفیل عصر دوشنبه، 23 آبان در دانشگاه لرستان ضمن تشریح زندگی مهدوی بر اساس دعای عهد تصریح کرد: در دانشگاه دچار یک حس بی خیالی دینی شده ایم و همه اتفاقاتی که در دانشگاه ها می افتد به خاطر این است که خیلی بی غیرت شده ایم.

وی با اذعان به اینکه رئیس جمهور هم با وجود غرب ستیزی و تمام کارهای دینی  در خصوص تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها خلاف دین نظر داد افزود: البته شاید این نظر به علت حساسیت های این موضوع بوده و رئیس جمهور برای خود دلایلی داشته است.

کفیل ادامه داد: اگر دانشگاه ها اسلامی بود هیچ گاه رهبر معظم انقلاب نمی فرمودند که دانشگاه ها باید اسلامی شوند.

استاد مرکز تخصصی مهدویت قم با بیان  اینکه واقعا دانشجویی که چهار سال در اختیار دانشگاه است چه خوراک دینی به او تزریق می شود، بیان داشت: نماز شب برای دانشجویی که زمینه تحریکش در دانشگاه بیشتر است از یک طلبه ضروری تر مي باشد.

وي با اذعان به اینکه اگر امروز ضهور امام عصر (عج) دغدغه مردم نیست به خاطر این است که مردم با نوع حکومت امام زمان (عج)آشنا نیستند، افزود: دغدغه امام زمان (عج) ظهور است و باید دغدغه منتظران امام هم ظهور باشد چرا که زمینه ظهور را منتظران رقم می زنند.

كفيل اظهار داشت: منتظران امام زمان (عج) استکبارستیز، ظلم ستیز و عدالت جو هستند، دغدغه اجتماعی دارند و نسبت به مسائل بی تفاوت نیستند.

استاد مرکز تخصصی مهدویت قم با اذعان به اینکه انتظار یعنی دین یاری، افزود: منتظر مجاهد و بسیجی است.

وي گفت: دعای عهد دعایی است که زندگی روزمره انسان را تغییر می دهد چرا که در این دعا انسان گام به گام با  خدا شناسی، خودشناسی، دفاع از امام زمان، دعا برای ظهور و در نهایت ترسیم حکومت امام زمان (عج) آشنا می شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار