برگزاري جلسات مشترك انتخاباتي جريان انحرافي و فتنه‌گران در استان‌ها
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۶۶۶۴

برگزاري جلسات مشترك انتخاباتي جريان انحرافي و فتنه‌گران در استان‌ها

جلسه سياست‌هاي جريان انحرافي در انتخابات آتي مجلس مورد بررسي قرار گرفته و مقرر شده است كه اعضا نسبت به تهيه ليست‌هاي پيشنهادي خود اقدام كنند.
به گزارش خبرنگار سياسي «‌خبرگزاري دانشجو»،‌ به تازگي جلسه‌اي در دانشگاه پلي تكنيك آذربايجان شرقي با مديريت يكي از استادان اين دانشگاه - كه نامزد احتمالي انتخابات مجلس نهم نيز مي باشد - با حضور رئيس ستاد انتخاباتي ميرحسين موسوي در استان و برخي از طرفداران و حاميان رحيم مشايي برگزار شده است.

بنا بر اين گزارش، در اين جلسه سياست‌هاي جريان انحرافي در انتخابات آتي مجلس شوراي اسلامي مورد بررسي قرار گرفته و مقرر شده است كه اعضا نسبت به تهيه ليست‌هاي پيشنهادي خود اقدام كنند.

لازم به ذكر است، اين استاد دانشگاه كه قصد دارد جهت كسب آرا در بدنه بسيج نفوذ كند، اعلام كرده، ارتباط نزديكي با مسئولان سپاه و اداره اطلاعات دارد و براي برخي از آنها مدارك دانشگاهي صادر كرده است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار