تحول در علوم انساني مستلزم نظريه‌پردازي خلاقانه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۶۸۴۱
دکتر ایمان در همایش ملی علامه طباطبایی:

تحول در علوم انساني مستلزم نظريه‌پردازي خلاقانه است

یک عضو هيئت علمي دانشگاه تصريح كرد: در مسئله تحول علوم انساني ما نياز به نظريه‌پرداز خلاقانه داريم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از قم، دكتر ايمان عصر امروز طي سخناني در كرسي‌آزادانديشي همايش ملي علامه طباطبایي كه در سالن همايش هاي پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي قم برگزار شد، با اشاره به اینکه تحول در علوم انساني مستلزم نظريه‌پردازي خلاقانه است، گفت: تأكيد خاص مقام معظم رهبري در طول ساليان اخير مبني بر اهتمام جنبش نرم افزاري حاكي از خلاء نرم افزاري و نظريه پردازي در حوزه علوم انساني است.

وي اضافه كرد: ‌يكي از آسيب هاي تحول در علوم انساني اين است كه صرفا اذهان متوليان متوجه رفع برخي مشكلات شده است و حال آنكه ما از جهت نظريه پردازي و ارائه الگو با كمبود روبه‌رو هستيم.

عضو هيئت علمي دانشگاه  در ادامه بر لزوم كمك گرفته از فلسفه علم در بررسي مباحث كلان جامعه شناسي تأكيد كرد و افزود:‌ آنارشي فعلي در علوم انساني به ضرر جمهوري اسلامي است، چرا كه با اين وضعيت نظام تثبیت نمي شود و اين همان خواسته نظام سلطه جهاني است.

وي تأكيد كرد: گرچه مسئله بومي سازي علوم انساني لازم است، اما مهم‌تر آن است كه بدانيم بومي سازي بر اساس كدام دايره معرفتي علم صورت مي گيرد.

دكتر ايمان در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: ‌تا زماني كه مسئله تحول در علوم انساني مطرح و شفاف نشود پرداختن به صرف يك سري راه‌حل ها نتيجه‌اي ندارد.

وي ادامه داد: در علوم انساني شاهديم كه رابطه سيستماتيك بين آموزش و پژوهش برقرار نيست و از جمله آفات آن عدم تربيت نيروهاي متخصص متناسب با فرهنگ ديني و اسلام است.
پربازدیدترین آخرین اخبار