عزم ملت ایران برای رسیدن به اهداف خود با تحریم‌ها راسخ‌تر می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۶۸۹۸
حجت‌الاسلام صدیقی:

عزم ملت ایران برای رسیدن به اهداف خود با تحریم‌ها راسخ‌تر می‌شود

امام جمعه موقت تهران با اشاره به تصمیم‌های دنیا در افزایش تحریم‌ها نسبت به ایران گفت: دشمنان بدانند با تحریم‌ها عزم ملت ایران برای رسیدن به اهداف خود راسخ‌تر می‌شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، حجت الاسلام صدیقی در مراسم بزرگداشت یاد و خاطره آیت الله مدرسی که 26 آبان ماه در مسجد بیاق خان یزد برگزار شد، با اشاره به خدمات ایشان در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی تصريح كرد: هرگز یاد این بزرگوار از اذهان مردم پاک نخواهد شد و همیشه قدردان زحمات ایشان در عرصه اسلام و انقلاب خواهند بود.
 
وی همچنین با اشاره به جایگاه رفیع ولایت در نظام اسلامی بیان کرد: ما باید زیر پرچم ولایت باشیم؛ زیرا این پرچم، پرچم عزت، اقتدار، نجات و وحدت است.
 
امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: دشمنان از بدو انقلاب در پی برهم زدن نظم این انقلاب الهی هستند؛ اما باید بدانند که ملت ایران هر روز مصمم تر می شوند و آنها نیز در رسیدن به اهدافشان ناکام خواهند ماند.
 
صديقي خاطرنشان کرد: امروز دنیا تصمیم گرفته با تحریم های بیشتر، ایران اسلامی را تحت فشار قرار دهد ولی باید بداند که انقلاب اسلامی پدیده ای الهی، دینی و ولایی است و آنها در این هدف موفق نخواهند شد.
 
وي خاطرنشان كرد: دشمنان بدانند با تحریم ها عزم ملت ایران برای رسیدن به اهداف خود راسخ تر می شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار