خزائي: ملاک تشخیص و داوری فیلم‌هاي امسال بر اساس اخلاق خواهد بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۷۴۳۰
نشست خبري جشنواره فيلم فجر

خزائي: ملاک تشخیص و داوری فیلم‌هاي امسال بر اساس اخلاق خواهد بود

دبیر سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با اشاره به اینکه امسال جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با رویکرد و شعار اخلاق، آگاهی، امید خواهد بود، گفت:...
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، محمد خزایی که پیش از ظهر امروز در نشست خبری سی امین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در بنیاد سینمایی فارابی سخن می‌گفت، با بیان اینکه این جشنواره مهم‌ترین و بزرگ‌ترین اتفاقات سینمایی ایران و حتی منطقه آسیا است، گفت: جشنواره امسال با تغییرات کارشناسی شده متفاوت از جشنواره های دیگر برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه همه حرکت‌ها، فعالیت‌های فرهنگی باید کارشناسی شده صورت گیرد، تصریح کرد: رویکرد جدید جشنواره بین‌المللی فیلم فجر امسال بر اساس شعار اخلاق، آگاهی و امید برگزار می‌شود و بر همین اساس انتخاب فیلم‌ها، داوری‌ها و جوایز نیز بر اساس این رویکرد خواهد بود.
 
خزایی با بیان اینکه اخلاق مهم‌ترین بخش سینمای ایران است، تصریح کرد: متأسفانه در بسیاری از آثار هنرمندان ما برخی از مسائل اخلاقی و دینی نادیده گرفته می‌شود که باید به این مسئله توجه ویژه شود.

دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با ابراز تأسف از اینکه در جامعه سینمای امروز شاهد برخی بی اخلاقی‌ها هستیم، افزود: همیشه در جشنواره انتقادهایی وجود داشته است، اما این مسئله نباید باعث شود که نقدهای توهین آمیز نسبت به هم داشته باشیم.
 
خزایی با اشاره به اینکه سینما یک مرکز فرهنگ ساز است، افزود: سینماسازهای ما در همه جای دنیا یک جریان تاثیرگذار هستند، این در حالی است که ما این مسئله را نادیده می‌گیریم؛ بنابراین لازم است که اخلاقیات دوباره به سینما بازگردانده شود.
 
وی با اشاره به اینکه آگاهی بخشی از شعار جشنواره امسال است، افزود: سینماهای ما در جریان شکوفایی و تاثیرگذاری کشور نقش مهمی ایفا می‌کنند؛ بنابراین لازم است که سینما به این مسئله توجه کند.

دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با بیان اینکه بحث امید نیز بخش دیگری از شعار جشنواره امسال است، اذعان داشت: احساس امید و نشاط در سینماها باید دوباره زنده شود.
 
خزایی با تاکید بر اینکه مسئله اخلاق ملاک تشخیص و داوری فیلم‌های امسال جشنواره خواهد بود، اذعان داشت: امیدواریم بر اساس این شعار نیز فیلم‌های خود را تولید کنیم.

وی با بیان اینکه امسال بر خلاف سال‌های گذشته جشنواره مستقل‌تر برگزار شده و حتی فیلم‌هایی که بازخورد خوبی ندارند به آن‌ها اجازه پخش داده نخواهد شد، افزود: پخش فیلم‌هایی که هیچ بازخوردی ندارد توهین به خانه سینما است و ما در قبال آن مسئول هستیم.

دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با تاکید بر اینکه جشنواره بین‌المللی فیلم فجر باید به استانداردسازی برسد، گفت: بخش بعدی جشنواره امسال آیینه سینمای ایران است که بر اساس آن فیلم‌هایی که نتوانند در بخش مسابقه جشنواره حضور پیدا کنند، می‌توانند در بخش سینمای ایران حضور داشته باشند.

وی با اشاره به حمایت سینمای ایران از فیلم سازهایی که برای اولین بار فیلم می‌سازند، گفت: متأسفانه در سال‌های گذشته بسیاری از فیلم سازهایی که برای اولین بار فیلم می‌ساختند به دلیل نبود بودجه تا پنج و شش سال از ساخت فیلم صرف نظر می‌کردند، اما امسال بر اساس سیاست شورای سینما فیلم سازانی که فیلم آن‌ها مورد تایید قرار گیرد 50 درصد بودجه فیلم‌های بعدی آن‌ها را تقبل خواهیم کرد.

خزایی با اشاره به اینکه استراتژی نقش بین‌المللی جشنواره فیلم فجر باید تغییر پیدا کند، خاطرنشان کرد: امسال خوشبختانه بخش کشورهای جهان اسلام نیز به این جشنواره افزوده خواهد شد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار