آلودگي تمام تهران را فرا گرفت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۹۱۰۸
تنها به فاصله دو روز از بارندگي

آلودگي تمام تهران را فرا گرفت

هنوز دو روز از بارندگي هواي تهران نمي‌گذرد كه آلودگي نفس تهران را گرفت و دوباره بحث از فيلترها، افزايش مراكز معاينه فني، حذف فرودگاه مهرآباد، سرانه فضاي سبز و ... بر سر زبان ها افتاد.
گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، ضرغام نصرتي؛ بارندگي‌ها كه آغاز شد، برف ته مانده تمام آلودگي‌ها را با خود برد و نيمي از تهران و استان البرز را سفيدپوش كرد، اما دو روز از اين بارندگي ها نگذشت كه دوباره آلودگي ديرينه تهران سرباز كرد.
 
آنچه از آلودگي‌هاي تهران در يادها مانده، اين ابرشهر از سن افتتاح ايران خودرو ذرات معلق را مشتري شده و با اضافه شدن هر پيكان، تيري زهرآلود در هواي تهران رها شد تا شهر را بعد از چند دهه به زانو درآورد.
 
حذف شدن گازوئيل اتوبوس‌ها و كلي تعويض ماشين‌هاي فرسوده آلودگي دست از سر تهران برنداشت و هزاران بحث و گفت‌وگو، ابتكار و معاينات فني، دوگانه‌سوز شدن خودروها، حذف صنايع سنگين تا 120 كيلومتري تهران و حتي حذف پروازهاي خارجي فرودگاه مهرآباد هم چاره‌ساز نشد.
 
اين بار محيط زيست و متوليان پاكسازي شهر، حتي پروازهاي داخلي مهرآباد را از نظر دور نداشته‌اند و بر اساس طرح جديد جامع كاهش آلودگي هواي كلانشهرها وزارت راه و شهرسازي موظف شده است تمام پروازهاي فرودگاه مهرآباد را تا پايان برنامه پنجم توسعه به فرودگاه امام خميني(ره) منتقل كند و فرودگاه مهرآباد صرفا براي عمليات اورژانسي و شرايط اضطرار به كار رود.
 
اگر چه ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت كشور خودروهاي با عمر بيش از 20 سال را از رده خارج كند و تعداد مراكز معاينه فني به سه برابر تعداد فعلي برسد و حمل و نقل عمومي هم از حدود 25 درصد فعلي به 75 درصد افزايش ‌يابد اما در هواي سرد و با يك تلنگر پديده وارونگي همه رشته‌ها پنبه مي‌شود.
 
تا زماني كه جمعيت و تعداد ماشين‌ها به جاي كاهش براي متراكم شدن در تهران پاي‌فشاري مي‌كنند با افزايش سرانه فضاي سبز ناپاكي‌ها از سر و روي تهران كنده نخواهد شد و تا اين پايتخت يك خانه‌تكاني اساسي نكند و يا خود را به پهنه‌اي ديگر  نكشاند وضع همين است.
پربازدیدترین آخرین اخبار