کد خبر:۱۶۰۷۵۱
تاكيد دوباره بر لزوم قطع واردات مرغ:
توليد گوشت مرغ جوابگوي مصرف داخلي است
رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه تشکل های تولیدی انتظار حمایت را از متولیان تولید دارند ، گفت : بارها اعلام کردیم کمبودی در تامین گوشت مرغ وجود ندارد.
به گزارش گروه اقتصادي «خبرگزاري دانشجو»، محمد یوسفی با اشاره به روند واردات محصولات کشاورزی افزود : پس از اعلام موافقت و صدور مجوز برای واردات از سوی وزارت جهاد کشاورزی برای ثبت و سفارش کالایی در وزارت صنعت ، معدن و تجارت اقدام می شود.
رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی میزان تولید مرغ در کشور را مازاد بر نیاز دانست و افزود : حالا که واردات مرغ صورت گرفته است و ارز کشور برای واردات محصولی که تولید داخلی آن جوابگوی نیاز کشور است ، صرف شده ، بهتر است مسئولان در باره نحوه توزیع آن برنامه ریزی کنند تا ضمن جلوگیری از زیان بخش تولید از هدر رفت ارز کشور نیز جلوگیری شود.
وی گفت : در حال حاضر تولید مازاد بر نیاز توسط شرکت پشتیبانی امور دام متناسب با نوع فرآوری و کیفیت آن با قیمت دو هزار و 900 تا سه هزار و 50 تومان از واحدهای تولیدی خریداری و برای صادرات آن اقدام می شود.
این فعال بخش خصوصی از از تاثير واردات بر قيمت ها خبر داد و گفت : قیمت عرضه این محصول قبل از ماه محرم بالاتر از قیمت فعلی بوده و این کاهش قیمت در شرایطی رخ داده است که قیمت تمام شده تولید بسیار بالاتر از بهای مصرف کننده است و موجب زیان تولیدکنندگان می شود.
اين در حالي است كه چندي پيش معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به صدور مجوز واردات مرغ از سوی وزارت جهاد کشاورزی خواستار لغو این مجوز شده و گفته بود: تولید داخلی کافی است و نیازی به واردات مرغ وجود ندارد.
محمد حسن نكويي مهر با اشاره به قرار گرفتن تولیدکنندگان مرغ در حاشیه ضرر به دلیل پیشی گرفتن تولید بر تقاضا، اعلام كرده بود: آمارهای تولید مرغ در ماههای اخیر نشانگر وضعیت مناسب تولید این کالا در کشور است و حتی آمارها بیانگر این است که میزان تولیدات مرغ در ماههای گذشته بسیار بالاتر از میزان نیاز بوده است.
از سويي ديگر وزارت جهاد كشاورزي در واکنش به اظهارات محمد یوسفی، رئیس اتحادیه مرغداران استان تهران مبنی بر صدور مجوز جدید واردات مرغ از سوی وزارت جهاد، اعلام کرد: این وزارتخانه هیچگونه مجوزی برای واردات گوشت مرغ در سال جاری صادر نکرده است.
آن چه بيش از جنگ زرگري كه ما بين وزارت جهاد كشاورزي و وزارت صنعت، معدن و تجارت رخ داده، اهميت دارد لزوم حمايت از توليد كنندگان داخلي در شرايط هدفمندي يارانه ها است.
در حالي كه بيشتر كارشناسان يكي از راههاي توسعه پايدار را توليد بادوام مي دانند واردات بدون برنامه مي تواند آفت بزرگي براي اين مقوله باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.