کد خبر:۱۶۱۱۷۷

چرا ايران مي تواند پهپاد را رمزگشايي كند؟

ارزش هدايت پهباد وقتي مشخص مي‌شود كه بدانيم چند كشور دنيا خود به اين تكنولوژي دست يافته اند و اينكه سرعت پيشرفت علمي- تجهيزاتي نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران چه قدر بوده است كه كاري را كه ايالات‌ متحده امريكا در ده‌ها سال انجام داده، در كمتر از چند سال به ثمر رسانده است.

گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»؛ «پهپاد» واژه ای است که برای هواپیماهای بدون سرنشین تعریف شده و مخفف «پرنده هدایت پذیر از دور» است.

 

پهباد آر کیو 170 سنتینل که اسم مستعارش جانور قندهار است، هفته گذشته به حریم هوایی جمهوری اسلامی ایران تعرض کرد که توسط نیرو های مسلح جمهوری اسلامی ایران کنترل و تصاحب شد.

 

در بررسی ابعاد مختلف این تعرض و عملیات ایران در مقابله با آن، نکات بسیار زیادی وجود دارد؛ اما در این نوشته، درباره نتایج عملیات نیرو های نظامی هوایی جمهوری اسلامی ایران صحبت مي شود.

 

بر خلاف خیلی از پرنده های نظامی – شناسایی، این پهباد در اختیار سازمان اطلاعات مرکزی ایالات متحده می‌باشد و مجهز به آخرین تکنولوژی‌های روز دنیاست.

 

با توجه به پوشش رسانه ای گسترده در مورد این قضیه، همه متوجه شده‌اند که رهگیری، کنترل و فرود این پرنده جاسوس بدست توانمند متخصصین ما در نیرو های مسلح انجام شده است، اما نکته ای که در این میان پنهان است این است که ایران با استفاده از چه فن آوری هایی توانسته این کار را بکند. مطمئنا این کار به فن آوری رادار بسیار پیشرفته و در کل به علم جنگ الکترونیک نیاز دارد.

 

اضافه بر این‌ها، رمز گشایی و رصد هواپیماهای جاسوسی اسرائیل در جریان ترور رفیق حریری را به یاد آورید که در این زمینه هم دو تئوری مطرح است: اگر ایران به این گروه کمک کرده که هیچ؛ یعنی ایران باز هم می‌تواند این کار را انجام دهد، اما این بار برای خودش و اگر خود حزب الله لبنان این کار را کرده است، پس اگر یک گروهی با تجهیزات محدود بتواند این کار را بکند چرا ایران نتواند؟! علاوه بر این، ایران و حزب الله ندارد که هر دو یک روحند در دو بدن.

 

این عملیات نه تنها به اشراف کامل به ساختار جنگ الکترونیک نیاز دارد، بلکه مشخص است که به دانستن تمامی ریز نکاتی که در ساخت این پهباد به کار رفته نیز نیاز دارد.

 

این نشان می‌دهد نه تنها ایران در حوزه جنگ الکترونیک پیشرفت‌های زیادی داشته، بلکه حتی قبل از کنترل و هدایت این پهباد به این تکنولوژی‌های پیشرفته در ساخت هواپیمای بدون سرنشین دست یافته بوده است.

 

ارزش این‌ها وقتی مشخص می‌شود که بدانیم چند کشور دنیا خود به این تکنولوژی دست یافته اند و اینکه سرعت پیشرفت علمی- تجهیزاتی نیرو های مسلح جمهوری اسلامی ایران چه قدر بوده است که کاری را که ایالات متحده امریکا (که قطب علمی به خصوص در مهندسی شناخته می‌شود) در طي ده‌ها سال انجام داده، در کمتر از چند سال به ثمر رسانده است.

 

اینکه امریکا و دیگر کشور های مبارز در برابر ما با توجه به ریشه های دینی -مذهبی ما جرئت نمی‌کردند فکر جدی حمله به ایران را از نظر بگذرانند كه اگر به این مطلب دستیابی به تکنولوژی‌های روز دفاعی نيز اضافه شود، نتیجه‌اش یک دشمن فشل است که از هیچ طریقه عقلی نمی‌تواند فکر جدی درگیری با جمهوری اسلامی ایران را از نظر بگذراند و فقط مانند انسانی در حال احتضار هر از چنی تکانی می‌خورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار