سخت گيري نسبت به دانشجويان متقلب در ارائه پايان نامه
فرهاد رهبر در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، با اعلام اين مطلب اظهار داشت: به تمامي استادان و اعضاي هيئت علمي دانشگاه ابلاغ شده است كه ضمن بازبيني دقيق و چند باره يك پايان نامه، از ارائه پايان نامههاي جعلي جلوگيري به عمل آورند.
رئيس دانشگاه تهران در ادامه با اشاره به اين مطلب كه هم اكنون تعداد افرادي كه به خريد پايان نامه روي ميآورند، كم است، گفت: چنانچه با اين موضوع برخورد قاطع و قانوني صورت نگيرد بايد منتظر عواقب جدي در اين زمينه باشيم.
وي در ادامه گفت: نظارت بر مراكزي كه با عنوان تايپ و ويراستاري پايان نامه به فعاليت مشغول هستند امري ضروري و غير قابل اجتناب است و وزارت علوم و دستگاههاي مجري در اين زمينه بايد اقدامات لازم را انجام دهند.
لازم به ذكر است، طبق گزارش هاي خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، در حال حاضر در حوالي ميدان انقلاب و روبروي دانشگاه تهران، پايان نامه ارشد و دكتري از پنج ميليون تومان به بالا به فروش ميرسد و مراكزي هم با عنوان تايپ و ويراستاري پايان نامه كه هيچ گونه مجوزي از مراكز قانوني ندارند به فعاليت مشغول هستند./انتهاي پيام/