آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۲۵۸۶
جريان شناسي سايت‌هاي ضد انقلاب-2

«كلمه» چه مي‌گويد؟

پایگاه اینترنتی ندای سبز آزادی صبح جمعه (۲۵ آذر / ۱۶ دسامبر) از قول اردشیر امیر ارجمند نوشت: «با توجه به شرایط موجود جامعه و فضای بسته کنونی همه افرادی که می‌خواهند انتخابات معنا داشته باشد، دلسرد شده‌اند و معتقدند انتخابات فایده‌ای ندارد.»
گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»؛ سايت كلمه با رويكرد مبارزه عليه اركان نظام جمهوري اسلامي ايران در دوران فتنه سال 88 تاسيس شد، با اين تفاوت كه افراد موسس پشت پرده توانستند حساسيت كمتري را نسبت به سايت بالاترين ايجاد كنند.

اما با وجود پنهان كاري، برخي از گردانندگان و سياستگذاران كلمه براي اظهار نظر وارد ميدان شدند.

كلمه وابسته به اميرارجمند

اردشیر امیرارجمند، حقوق‌دان ایرانی، دانشیار و رئیس مرکز و کرسی «حقوق بشر، صلح و دمکراسی یونسکو» در دانشکدهٔ حقوق دانشگاه شهید بهشتی بود که ریاست کمیته حقوقی ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی در انتخابات ریاست‌جمهوری ۸۸ را بر عهده داشت و در جریان اعتراضات پس از این انتخابات از مشاوران ارشد موسوی به شمار می‌رود.

پایان نامه فوق لیسانس او در مورد «مصادره و ملی شدن اموال افراد» و تز دکترای او در زمینه «اعمال مقررات مخاصمات مسلحانه در دریا در زمان صلح و جنگ» بود.

وی همچنین دیپلم‌های حقوق تطبیقی دانشکده بین‌المللیحقوق تطبیقی فرانسه را در سال ۱۹۸۳، ۱۹۸۴ و ۱۹۸۵ دریافت کرده و در دوره‌های حقوق بشر در مؤسسه بین‌المللی حقوق بشر فرانسه و مرکز بین‌الملل آموزش حقوق بشر در دانشگاه‌ها در فرانسه و سه دورهٔ آموزشی آکادمی حقوق بین‌الملل لاهه شرکت کرده‌است.

فعاليت هاي اين استاد دانشگاه پيش از انتخابات دور دهم رياست جمهوري نيز در جهت نقد نظام اسلامي ايران و با رويكرد جمهوري خواهي غربي انجام مي شد. نمونه اين ديدگاه، سخنان وي در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام (سال 1387) است كه آسیب اساسی نظام حقوقی ايران را عدم حکومت قانون دانسته و اين نظام حقوقی را نیازمند حکومت قانون و تکامل دولت مدرن ارزیابی کرده بود!

اميرارجمند به عنوان مشاور مير حسين موسوي حضور گسترده اي در وقايع پس از انتخابات داشت كه با شروع پيگيري هاي دستگاه قضا به خارج از كشور گريخت.

راه اندازي سايت كلمه و مصاحبه هاي تند وي با رسانه هاي ضد انقلابي از جمله فعاليت هاي وي است كه تا امروز ادامه دارد.
 
نمونه سخنان وي پيرامون فتنه؛ «اگرچه اکثر ایرانیان بویژه در روزهای آغازین این حرکت عظیم و سراسری انتظار چنین مقاومت جانانه‌ای را از آقایان میرحسین موسوی و مهدی کروبی نداشتند ولی این بزرگواران با مقاومت و استمرار بر حق طلبی و ایستادگی در مقابل انواع و اقسام فشارها، اندک اندک اعتماد اکثر ایرانیان را به خود جلب نموده و به عنوان رهبرانی غیر سازشکار و استوار در راستای احقاق حقوق ملت شناخته شدند. به عبارت دیگر آقایان موسوی و کروبی خرق عادت نموده و به واسطه این ایستادگی محبوبیت ایشان علیرغم همه توطئه‌های حکومت جمهوری اسلامی روز به روز افزون گشت.»
 
اردشیر امیرارجمند، سخنگوی شورای خارج نشين هماهنگی راه سبز امید همچنان به اهانت هاي خود به سران نظام از جمله رئيس جمهور و عملكرد وي در سفرهاي بين المللي ادامه مي دهد: «باعث تاسف است برای ملت و کشور بزرگی چون ایران که رئیس جمهور آن مجبور می شود در انظار عمومی و صحنۀ بین المللی دروغ هایی بزرگ و چنین آشکار بگوید... »

او به تازگي در باره انتخابات مجلس گفته است: «اینکه یک عده ای بخواهند تحت عنوان اصلاح طلبی بروند در طی هر شرایطی در انتخابات شرکت بکنند مسئله خودشان است، به اصلاح طلب ها ارتباطی ندارد... با دربند بودن رهبران جنبش سبز! انتخابات آزاد معنا ندارد، با زندانی بودن رهبران گرایش های مختلف و طیف های مختلف انتخابات آزاد معنا ندارد، با تعطیل بودن احزاب سیاسی و سندیکاها و روزنامه ها انتخابات آزاد معنا ندارد. هر زمانی که حکومت آمد اینها را انجام داد و نظام استصوابی از بین رفت و امکان نظارت مستقل بر جریان انتخابات وجود داشت که دوباره نخواهند در انتخابات تقلب کنند و آنچه که در قبل اتفاق افتاد تکرار بکنند، در انتخابات شرکت می شود!»

از جمله نقاط درخشان كارنامه اردشیر امیر ارجمند ديدار وي با مقامات آمريكا به همراه تریتا پارسی است. در این دیدار ها، امیرارجمند خود را بعنوان سخنگوی جنبش سبز مردم ایران معرفی کرده و ضمن مخالفت با تحریم، از حرکت اصلاح طلبانه در چهارچوب نظام دفاع نموده است.

پيشتر نيز يكي از سايت ها متن نامه اميرارجمند به سازمان جاسوسي آمريكا را منتشر كرده بود.
 
رويكرد كلمه

وابستگي اين سايت را به برنامه هاي از پيش تعيين شده موسوي مي توان در سخنان اميرارجمد جستجو كرد: «وب سایت کلمه همچنان مرجع اصلی و معتبر اطلاع رسانی درباره میرحسین موسوی است... این سایت تحت کنترل افراد مورد اعتماد آقای موسوی قرار دارد.»

سياستگذاري هاي كلمه چنان دقيق است كه پس از يك اشتباه در اطلاع رساني پيرامون فراخوان ۲۵ بهمن و آغاز حصر خانگی میرحسین موسوی، مهدی کروبی، زهرا رهنورد و فاطمه کروبي،حمدرضا یزدان‌پناه از جمله خبرنگاران ضد انقلاب در پاريس با لحني تند عنوان كرد: «حجم بالا و گسترهٔ وسیع انتقادات و اعتراضات به سایت کلمه ناشی از بی‌دقتی گردانندگان این سایت در انتشار اخبار بسیار مهم مربوط به رهبران جنبش سبز است. فضای رسانه‌ای داخل ایران به‌خصوص دربارهٔ نیرو‌ها و شخصیت‌های مرتبط با جنبش سبز متأثر از سانسور بی‌سابقه در روند گردش آزادانهٔ اطلاعات است که توسط دولت ایران صورت می‌گیرد و به اندازهٔ کافی مه‌آلود و مشوش است. در چنین شرایطی رسانه‌ای به اهمیت سایت کلمه نباید مجالی برای ارتکاب اشتباه در اطلاع‌رسانی در خصوص مسائل یاد شده داشته باشد.»
 
سایت «کلمه» در طول چند سال پس از دهمین انتخابات ریاست جمهوری در خرداد سال ۱۳۸۸ تبدیل به یک رسانهٔ مرجع اخبار رهبران جنبش سبز مردم ایران! شده است و بسياري از اخبار نه چندان مهم مانند نامه يك فرد معمولي به يكي از مديران درجه چندم سايت هاي ضد انقلاب در آن بسيار پر رنگ و مهم جلوه داده مي شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار