آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۳۲۵۱
يك فعال دانشجويي:

9دی، شکوه بصیرت و ولایت‌پذیری مردم بود

يك فعال دانشجويي گفت: 9دی علاوه بر اینکه روز حماسی بصیرت بود، روز ولایت‌پذیری و معنای کامل ولایت فقیه نيز بود.

محمود مقامي در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در بيرجند، تصريح كرد: انقلاب 9 دی 88 انقلاب جوانان ایران و انقلابی بود جواناني كه معناي واقعي بصيرت را درك كرده بودند.

 

وي تصريح كرد: همان‌طور كه انقلاب اسلامی ایران در محرم آغاز شد و امام خميني(ره) نيز فرمودند: این محرم و صفر است که اسلام را نگهداشته است»، باز سال 88 نيز همان محرم تداوم انقلاب را تضمين كرد.

 

اين فعال دانشجويي با بيان اينكه نهم دی علاوه بر اینکه روز حماسی بصیرت بود، روز ولایت‌پذیری و معنای کامل ولایت فقیه نيز بود، تصريح كرد: اصل این حرکت همین باور جوانان ایرانی به ولایت فقیه بود؛ چراكه بیگانگان در خیالات خودشان فکر می‌کردند که جوان ایرانی ولایت فقیه را قبول ندارد.

 

مقامي به نقش جوانان در حفظ جايگاه كشور ايران در بين ساير كشورهاي جهان اشاره كرد و اظهار داشت: مقام معظم رهبری در کرمانشاه خطاب به جوانان دهه 90 این‌طور گفتند که «هم امروز كه روز مجاهدت و ايستادگى و بصيرت و صبر در گذرگاه انقلاب است، و هم در آينده كه مسئوليت‌ها و مأموريت‌هاى زيادى در عرصه‌هاى مختلف بر دوش شما جوانان خواهد بود در عرصه‌ علمى، در عرصه‌ سياسى، در عرصه‌ اجتماعى، در عرصه‌هاى ديپلماسى، در عرصه‌هاى اقتصادى و فنى و همه عرصه‌هاى زندگى، نقش جوانان برجسته است. پس شما، هم امروز مسئول و مشغول تلاش هستيد، هم ان‌شاءالله در آينده چنين خواهد بود.»

 

وي خاطرنشان كرد: جوانان ایرانی ولایت‌پذیری را از حضرت عباس(ع) در صحرا عاشورا که مطیع امر امام زمان خود بود، آموختند و حضرت زینب (س) در شام به همگان درس اطاعت از امام زمان خود را داد و جوانان ايران اسلامي آموختند که باید در تمام صحنه‌ها و میدان‌ها گوش به فرمان امام زمان خود بود؛ چراكه اوست که مسیر تقوا را نشان می‌دهد.

 

اين فعال دانشجويي با بيان اينكه اگر در صحرای عاشورا 72 تن حرف ولایت را می‌شنوند این از بصیرت و تقوای بالای آنهاست، گفت: در آن زمان هم فضای فتنه و هم صف‌آرایی دشمن تا دندان مسلح وجود داشت؛ اما قدم گذاشتن در قدمگاه امام زمان سبب رسیدن با اعلا ترین درجات شد و امروز نيز جوانان ایرانی به فکر بهره بردن از تمام توان و معرفت نهفته در جوانی خود هستند تا به اين مرحله دست يابند.

 

مقامي افزود: اگر امروز شاهد تصمیم‌گیری و حضور انقلابی جوانان و مردم بصير كشورمان در همه صحنه‌ها هستیم به خاطر دعای مقام معظم رهبري و اقتداي آنها به معظم له است.

 

وي ادامه داد: در نهم دی‌ماه جوانان ایرانی دوش به دوش خانواده‌های خود یک صدا فریاد لبیک یا حسین(ع) را فریاد زدند، فریادی که از میدان‌های ایران به تمام کشورهای دنیا منعکس شد و امروز همان فریادها از گلوي جوانان بحرینی، لبنانی، لیبیایی و بقیه کشورها شنيده مي‌شود.

 

اين فعال دانشجويي همچنين به عكس‌العمل خواص و سران فتنه در حماسه نهم دی‌ماه اشاره كرد و گفت: اين روز كه به فرموده مقام معظم رهبري «روز تجلي قدرت خدا بود» قدرت انقلاب اسلامي عظمت بيشتري يافت و دشمنان با نااميدي اين حضور انقلابي را تاييد و به از نفس افتادن فتنه و فتنه‌گران اعتراف كردند.

 

مقامي تصريح كرد: در اين ميان خواصی که در آن روز سکوت کردند و یا با عدم حضور خود دشمن شاد کن بودند، باید گفت که دیگر زمان به عقب باز نمی‌گردد؛ بنابراين بايد خواص، نخبگان و هر طیف دیگری بدانند که اگر در میدان‌های حساس و سرنوشت‌ساز آن هم میدان و امتحانی به بزرگی ولایت و بصیرت نتوانستند امتحان خود را پس بدهند، باید به فکر گوشه‌نشینی در کنجی باشند؛ چرا که مردم از آنها بیزار خواهند بود و در صفحه صفحه تاریخ موضع‌گیری‌های خواص و سکوت آنها یادداشت خواهد شد.

 

وي تصريح كرد: اما کار فتنه و فتنه‌گر مشخص است، هیچ‌گاه و در هیچ زمانی توبه‌گر نیستند، حتی بعد از گذشت دو سال از جریانات تلخ 88 هنوز زبان به توبه نگشوده‌اند و هنوز با موضع گیری‌های خود و بعضی حرف‌های نسنجيده خود دشمن شادکن هستند.

 

اين فعال دانشجويي به رسالت امروز جوانان اشاره كرد و افزود: مهم‌ترین رسالت امروز ما این است که مسائل را خوب ببینیم و تحلیل کنیم و نگاه کنیم که رضای خداوند در کدام است؛ به فرموده‌ای بزرگی که گفت: «سعی کنید در مسئله‌ها و حوادث پخته شوید و نه داغ؛ زیرا که در صورت پخته شدند دیگر امکان تصمیم خطا و اشتباه بسیار کم است، اما اگر داغ شوید خیلی زود به حالت اول برمی‌گردید و خالی از اراده می‌شوید»

 

مقامي تاكيد كرد: به فرموده رهبرانقلاب كه مي‌فرمايند: «امروز خوب بودن ما، خوب عمل كردن ما، آبرومند بودن ما اثرگذار است در كشورهايى كه يا انقلاب كردند يا در شرف انقلابند. خداى نكرده بى‌آبرو شدن ما، ناكارآمد نشان داده شدن ما، مكدر بودن چهره‌ ما، تأثيرات منفىِ متقابلى روى آنها خواهد گذاشت؛ لذا اين مهم است كه ما چه هستيم، چه باشيم و چگونه عمل كنيم»؛ بنابراين جوان ایرانی باید به فکر انقلاب، پیام انقلاب اسلامی و صدور آن به دنیا در تمام زمینه‌ها باشد.

 

وي در پايان خاطرنشان كرد:‌ انتخابات اسفندماه امسال هم با حضوری پرشور مهر تایید مجددی بر حرکت انقلاب اسلامی ایران خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار