کد خبر:۱۶۳۴۷۷
در نامه‌ای به آیت‌الله لاریجانی؛

تشکل‌های دانشجویی خواستار نمود عینی مبارزه با مفاسد اقتصادی در شیراز شدند

تشکل‌های دانشجویی شیراز در نامه‌ای خطاب به آیت‌الله آملی لاریجانی، رئیس قوه قضائیه ابراز امیدواری کردند که سخنان ایشان مبنی بر مبارزه با فساد اقتصادی، در شیراز، پایتخت زمین خواری و بهشت رانت خواران نمود عینی پیدا کند.
 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، تشکلهای دانشجویی شیراز در نامه ای به آیت الله آملی لاریجانی، رئیس قوه قضائیه؛ که به امضای بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد شیراز، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور شیراز، بسیج دانشجویی دانشکده فنی باهنر شیراز، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ستاد یادواره شهدای دانشگاه شیراز و تشکل دانشجویی وصال دانشگاه آزاد شیراز رسیده است؛ آورده است: قریب به یک سال قبل برایتان رنجنامه ای نوشتیم از تساهل ها و تسامح های مجموعه تحت مدیریتتان، در برخورد با مفاسد اقتصادی استان فارس.
 
این نامه می افزاید: رنجنامه ای از عدم پیگیری پرونده های زمینخواری و نگرانی از طولانی شدن رسیدگی به پرونده متهمان شورای شهر؛ اما اکنون، شرایط بسیار تغییر کرده! پیرو سخنان شما در برخورد قاطع با مفاسد اقتصادی یکی از متهمان اصلی پرونده زمین خواری در استان فارس، در دادگاه تجدید نظر از کلیه اتهامات وارده تبرئه شد! متهمی که دادگاه بدوی رای به شش سال حبس وی و پرداخت ۳۳۶ میلیون تومان داده بود! حال سوال افکار عمومی این است: این چه مبارزه ای با مفاسد اقتصادی است که آقازاده ای را در ابتدا به شش سال حبس و پرداخت ۳۳۶ میلیون تومان محکوم می کند، بعد او را از تمام اتهامات مبرا می داند؟!
 
در ادامه این نامه تصریح شد: معنای این حکم چیست؟ یعنی تمام این زمین خواری ها و رانت خواری ها خیالی بیش نبوده ؟ یعنی حضرت ایشان در تمام این اتفاقات تنها یک نظاره گر بوده اند؟! تفاوت فاحش این دو رای چگونه قابل توجیه است؟!
 
این بیانیه می افزاید: جناب آقای آملی لاریجانی! یک سال قبل سه عضو شورای شهر شیراز به اتهام مفاسد اقتصادی بازداشت شده بودند، و ما برای شما نوشتیم که لطفا پرونده اینان را سریعا پیگیری کنید. برایتان نوشتیم که نمی شود صدها میلیارد عوارض مردم را در اختیار کسانی قرار داد که متهم به فساد اقتصادی اند. نوشتیم نمی شود اختیار یک شهر را به چنین افرادی سپرد؛ افرادی که با یک قیام و قعود صدها میلیارد را در شهر جابه جا می کنند و مجموعه های تجاری چند صد واحدی به تصویب می رسانند.!
 
تشکل‌های دانشجویی شیراز در ادامه خاطرنشان کردند: حالا پس از یک سال حضور و تصمیم گیری متهمان در شورای شهر و نطق های بامزه آنان در باب لزوم مبارزه با فساد اقتصادی در سال جهاد اقتصادی!! دو نفر از آنان مجرم شناخته شده اند. اما مردم را چه سود؟!
 
این نامه افزود: مجموعه تحت مدیریت شما در استان حتی اراده ای برای تعلیق عضویت اینان تا رای نهایی دادگاه هم ندارد.حالا ضمن قدردانی از پیگیری های سریع! قوه قضائیه، از شما سوالاتی داریم: تکلیف عضویت اینان در شورای شهر تا صدور حکم نهایی چه می شود؟ آیا اینان همچنان در شورای شهر جولان خواهند داد؟ آیا همچنان برای عوارض مردم ما تصمیم می گیرند، در شرایطی که دادگاه آنان را مجرم شناخته؟ زمان رسیدگی به پرونده اینان چقدر است؟ یک سال ، دو سال و یا بیشتر؟
 
این نامه تصریح کرد: پیشتر خواهان تشکیل کمیته تحقیق و تفحص از شورا نیز بودیم که گویا این درخواست، در بایگانی دادگستری استان در حال خاک خوردن است! حضرت آیت الله! این دو پرونده گرچه در ظاهر هیچ ارتباطی با هم ندارند، اما نکاتی در اینان هست که تصویر مشترکی را از اقدامات قوه قضائیه در اذهان عمومی ترسیم می کند. اول اینکه مسئولان قضایی استان هیچ لزومی برای پاسخگویی به دانشجویان و افکار عمومی در قبال تصمیماتشان نمی بینند. و دوم اینکه در هر دو پرونده آقازادگان تبرئه شدند! باید دید رای دادگاه تجدید نظر می تواند وجه تشابه سوم این دو پرونده باشد؟
 
در پایان امیدواریم سخنان شما مبنی بر مبارزه با فساد اقتصادی در شیراز ، پایتخت زمین خواری و بهشت رانت خواران نمود عینی پیدا کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار