حال و هواي سومين روز ثبت‌نام از داوطلبان نمايندگي مجلس
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۳۷۳۴

حال و هواي سومين روز ثبت‌نام از داوطلبان نمايندگي مجلس

روز سوم ثبت نام از نامزدهاي انتخابات دور نهم مجلس شوراي اسلامي نسبت به دو روز گذشته از جنب و جوش بيشتري برخوردار بود.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، روز سوم ثبت نام از نامزدهاي انتخابات دور نهم مجلس شوراي اسلامي نسبت به دو روز گذشته از جنب و جوش بيشتري برخوردار بود.
 
امروز تعداد زيادي از نمايندگان ادوار مختلف مجلس، براي حضور در جمع نامزدهاي انتخابات مجلس نهم ثبت نام كردند.

دكتر حداد عادل،‌ مجتبي رحمان‌دوست، ثروتي، كياسري، مهرپرور، مصباحي‌ مقدم و... از جمله ثبت نام كنندگان بودند.
 
حضور يك دانشجوي 27 ساله براي ثبت نام، يكي از نكات جالب امروز بود.

همچنين دكتر خزائي، استاد حقوق دانشگاه تهران امروز براي ثبت نام به وزارت كشور آمد كه به دليل نقص مدارك نتوانست ثبت نام خود را تكميل كند.

گفتني است، سه تن از ايثارگران كه رحمان‌دوست را در طول روند ثبت نام همراهي مي‌كردند، گفتند كه به نمايندگي از خانواده جانبازان و ايثارگران، رحمان‌دوست را به عنوان نماينده برگزيده خود در طول ثبت نام  همراهي مي‌كنند.

اين سه تن اظهار داشتند كه اميدواريم اصولگرايان مانند گذشته با وحدت بيشتر در انتخابات شركت كنند. 
پربازدیدترین آخرین اخبار