کد خبر:۱۶۳۷۸۷
عصر روز گذشته؛
رئيس بنياد ملي نخبگان با استعدادهاي برتر دانشگاه علوم پزشكي تهران ديدار كرد
رئيس بنياد ملي نخبگان عصر روز گذشته در ساختمان مركزي دانشگاه علوم پزشكي تهران با نخبگان و استعدادهاي برتر اين دانشگاه گفتوگو كرد.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، به دنبال نشستهاي مختلف رئيس بنياد ملي نخبگان با نخبگان و استعدادهاي برتر دانشگاههاي كشور عصر روز گذشته دكتر نسرين سلطانخواه به منظور بررسي چالشها و مشكلات استعدادهاي برتر دانشگاه علوم پزشكي تهران با نخبگان اين دانشگاه ديدار و گفتوگو كرد.
بر اساس اين گزارش، در اين نشست كه با حضور دكتر محمدباقر لاريجاني، رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران؛ دكتر نسرين سلطان خواه، رئيس بنياد ملي نخبگان و ساير مسئولان دانشگاه و بنياد ملي نخبگان برگزار شد چند تن از استعدادهاي برتر اين دانشگاه به بيان مشكلات، چالشها و مسائل پيشروي نخبگان حوزه پزشكي پرداختند.
همچنين دكتر لاريجاني به بيان جايگاه ايران و به ويژه دانشگاه علوم پزشكي تهران در حوزه پژوهش و تحقيقات در بين ساير دانشگاهها و فعاليتها و دستاوردهاي اين دانشگاه پرداخت.
لازم به ذكر است، دكتر سلطان خواه نيز در پايان اين نشست پس از شنيدن صحبتها و مشكلات نخبگان و استعدادهاي برتر دانشگاه علوم پزشكي تهران به بيان برنامههاي اين بنياد براي حمايت از استعدادهاي برتر پرداخت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.