کد خبر:۱۶۴۱۸۳
صفارهرندي در دانشگاه مذاهب اسلامي:

جريان انحرافي از يك مشت افراد بي سر و پا تشكيل شده است

وزیر ارشاد دولت نهم ضمن تاكيد بر اينكه وقتي انحراف كاملاً برخلاف مسير اصلي باشد خطرناك است، گفت: جريان انحرافي از يك مشت افراد بي سر و پا تشكيل شده اند كه تنها ذيل قدرت رياست جمهوري و نفوذ در مراكز قدرت و ثروت توانسته‌اند اقداماتي را صورت دهند.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر محمد حسين صفارهرندي شب گذشته در جلسه‌اي كه به همت بسيج دانشجويي دانشگاه مذاهب اسلامي در جمع دانشجويان پيرو شهداي اين دانشگاه برگزار شد، پرسش‌هاي دانشجويان در مورد تسخير سفارت انگلستان، چالش امنيتي ناشي از انتخابات، جريان انحرافي، ناآرامي‌هاي سوريه، اقدامات ضد ايراني غرب و سرنوشت سران فتنه پاسخ داد.
 
مهلت قرارداد اجاره باغ قلهک تمام شده است

وي در پاسخ به سوالي پيرامون تهاجم به سفارت انگلستان گفت: آنچه واقع شده در بطن خود محصول خشم متراكم 150 ساله ملت ايران نسبت به انگليس بود البته قرار بر اين بود كه با تجمع و شعار اين خشم ابراز شود، اما بايد توجه كنيم كه وقتي چنين تداركي مي بينيد، ممكن است در ادامه شما مدير باقي نمانيد و اتفاقات حساب نشده‌اي پيش آيد كه معمولاً در ازدحام ها، رفتارهاي غيرعادي پيش مي آيد و من بخشي از حوادث آن روز را ناشي از ازدحادم و شلوغي آن روز مي دانم و به نظر من، حمله به سفارتخانه قابل دفاع نيست.

وزير ارشاد دولت نهم با اشاره به تسخير سفارت آمريكا در سال 1358 گفت: آن روز شرايط فرق مي كرد و تازه انقلاب كرده بوديم و نظام شكل نگرفته بود، همچنين شرايط دولت وقت با متن انقلاب فاصله زيادي داشت و بچه‌هاي انقلاب براي ادب كردن دولت دست به اين اقدام زدند.

صفارهرندي با اشاره به موضوع باغ قلهك خاطرنشان كرد: طبق اسناد موجود، اين باغ يكصد سال پيش به اجاره حكومت انگليس در آمده و مدت اين قرارداد سال گذشته به پايان رسيد؛ بنابراين بايد به صاحب اصلي آن يعني ملت ايران پس داده شود، چنين موضوعي در مورد هنگ كنگ و چين هم اتفاق افتاد كه با پافشاري چين، پس از اتمام قرارداد 99 ساله هنگ هنگ به اين كشور پس داده شد.
 
اصلاح طلبان بشدت خواهان بازگشت به نظامند

وزير ارشاد دولت نهم در پاسخ به سوالي در خصوص و حضور اصلاح طلبان در انتخابات و چالش امنیتی انتخاباتی گفت: ممكن است عده‌اي بخواهند فضا را به سمت و سوي امنيتي سوق دهند كه البته آقا هم در اين زمينه هشدار داده اند، از طرفي به نظر مي رسد كه اين كار عاقلانه نباشد؛ چرا كه از فتنه 88 به جز از دست دادن اعتبار گذشته چيزي عايدشان نشد.

وي با تاكيد بر اينكه اصلاح طلبان در انتخابات شركت خواهند كرد، افزود: هر چند آن‌ها براي شركت در انتخابات شرط و شروط مي گذارند، اما در خلوت‌هاي خود مي گويند هر طور هست بايد به نظام برگرديم، البته ما هم معتقديم همه اصلاح طلبان فتنه‌گر نيستند و دو نوع اصلاح طلب خوش خيم و بدخيم داريم كه گروه اول مي توانند در مجلس حضور داشته باشند.
 
نظام با فتنه گران مهربان است

این کارشناس مسائل سیاسی در پاسخ به سوال ديگري در خصوص سران فتنه گفت: از ابتداي بالا گرفتن فتنه، گروهي معتقد بودند با دستگيري چند نفر، اين مسئله حل مي شود كه اين ديدگاه ساده انگارانه بود؛ زيرا مشخص بود كه اتفاقات زياد وابسته به بيانيه اين دو نيست و خارج از اراده اين‌هاست.

صفارهرندي با اشاره به نگاه حكيمانه رهبري در خصوص اينكه راس فتنه خارج از كشور است، تصريح كرد: نظر آقا اين بود كه شبكه ارتباط فتنه از خارج به داخل كشف شود و در همين خصوص عده‌اي بازداشت شدند كه 90 درصد آن‌ها با تذكر آزاد شدند و 10 درصد تحت بازجويي و محاكمه قرار گرفتند.

وي با اشاره به برخورد مهربانه نظام با دستگيرشدگان گفت: گاهي مرخصي‌هايي بدون تعيين زمان پايان به اين افراد داده مي شود و اگر ببينند كه زنداني در طول مرخصي زندگي سالم و بدون شرارتي دارد، مرخصي ادامه پيدا مي كند؛ لذا مواجهه نظام كاملاً اصلاحي و تربيتي است نه انتقام جويي.

وزير ارشاد دولت نهم با اشاره به طرز خطاب سران فتنه از سوي رهبري ادامه داد: آقا تا 6 ماه پس از آغاز فتنه ادبيات كاملاً محترمانه نسبت به آن‌ها دارند و آن‌ها را اهل نظام مي خوانند، اما در نهايت كار به جايي مي‌رسد كه ايشان مي‌فرمايند چه كنيم كه برخي اصرار دارند بگويند ما ضد انقلابيم و از كشتي نظام خارج شده‌ايم؟
 
جریان انحرافی؛ یک مشت بی سر و پا!

صفارهرندي ضمن پاسخ به سوالي در خصوص جريان انحرافي ضمن تاكيد بر اينكه وقتي انحراف كاملاً برخلاف مسير اصلي باشد خطرناك است، گفت: اين گروه منحرف از يك مشت افراد بي سر و پا تشكيل شده اند كه تنها ذيل قدرت رياست جمهوري و نفوذ در مراكز قدرت و ثروت توانسته‌اند اقداماتي را صورت دهند.

وي با تاكيد بر اينكه اين جريان برخلاف مسيري كه شال و كلاه كرده بود پيش مي‌رود، خاطرنشان كرد: روزي اين افراد ادعاي تحقق يك نظام اعتقادي و قرآن مدار داشتند، اما امروز مي‌گويند دوران اسلامگرايي به پايان رسيده و مديريت انبياء مشكل داشته است.

وزير ارشاد دولت نهم ادامه داد: آنها روزي داعيه مبارزه با فساد را داشتند، اما امروز مفسدين اقتصادي زير پر و بال آن‌ها اختلاس‌هاي كلان مي كنند؛ لذا از كنار اين‌ها نمي توان به سادگي گذشت.
 
سیاست سوریه پر اشتباه است/ معترضین مسلح تحت حمایت آمریکا و اسراییل هستند

صفارهرندي در پاسخ به سوال ديگري در خصوص ناآرامي‌هاي سوريه گفت: در سوريه سه جريان در صحنه‌‌ حضور دارند؛ گروهي كه حدود 25 درصد جمعيت اين كشور را تشكيل مي دهند و طرفدار حفظ وضع موجود هستند، گروه دوم كه معارض و به دنبال براندازي هستند و 10 تا 15 درصد مردم هستند و گروه سوم كه توده مردم را تشكيل مي دهند و به جريان خاكستري مشهورند.
 
وي با بيان اينكه در ساير كشورهاي انقلابي منطقه، جريان معارض توانسته است جريان خاكستري را براي تغيير نظام متقاعد كند، گفت: در كشور سوريه اعتراضات در ابعاد محدود و در چند شهر كوچك اتفاق افتاده و از سوي ديگر معارضان در اين كشور خيلي زود دست به اسلحه بردند و امروز تعداد كشته شدگان نيروهاي امنيتي سوريه، نزديك به كشته‌هاي غيرنظاميان است.
 
صفارهرندي با اشاره به خط گيري معترضين سوري از آمريكا و اسرائيل، افزود: در ساير كشورها، شورش‌هاي مردمي ماهيت ضدآمريكايي داشت، در حالي كه مثلاً 65 درصد ايميل‌هاي دعوت به تجمع اعتراضي در سوريه از اسرائيل و تركيه ارسال شده بود.

این کارشناس مسائل سیاسی بر تشريح عملكرد تركيه در قبال سوريه گفت: تركيه ماموريت مخالفت با سوريه را براي راه يافتن به اتحاديه اروپا پذيرفته است، البته سوريه به خودي خود در اين زمينه موضوعيت ندارد بلكه مسئله مربوط به سهم قابل توجه سوريه در مقاومت فلسطين و لبنان و همچنين رابط بودن ميان ايران و مقاومت است.

وي ضمن تاكيد به وجود اشتباهات بزرگ در اداره اوضاع كشور سوريه افزود: در اين موارد ايران همواره سوريه را توصيه به اصلاح در امور كرده و رفتار خشونت آميز نسبت به معترضان را محكوم كرده است كه البته بخشي از اين توصيه‌ها در حال برآورده شدن است.
 
ایران از تحریم نفت ضرر نخواهد کرد

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به سوال ديگري درباره اقدامات اخیر غرب عليه ايران گفت: غرب براي اولين بار با سه پرونده هسته ای، حقوق بشر و ترور، همزمان به سراغ ايران آمدند و فضا را تند كردند تا مسئولان ايراني تمركز خود را از دست بدهند، اما جواب نگرفتند.

وی با اشاره به تصرف پهباد آمريكايي توسط ايران تصريح كرد: اين اقدام كه نشانه پيشرفت علمي و فناوري كشور بود، موجب شور و هيجان ملت‌هاي ستم ديده شده و نشان داد ترفندهاي آن‌ها عليه ايران تاثيري نداشته است؛ لذا پس از آن موضوع تحريم نفت ايران را مطرح كردند.

صفار هرندی با تاكيد بر اينكه ايران استاد دور زدن تحريم‌هاست، گفت: اين كشورها مي‌ترسند با تحريم، قيمت نفت به 200 دلار برسد و ايران در بازار غيررسمي نفت را مثلاً 165 دلار بفروشد و در اين حالت، باز هم بشكه‌اي 60 دلار به سود ايران اضافه شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار