تهيه نقشه راه مقابله با تحريم بانك مركزي با حضور مسئولان اقتصادي
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۴۹۷۵
مطورزاده به «خبرگزاري دانشجو» خبر داد:

تهيه نقشه راه مقابله با تحريم بانك مركزي با حضور مسئولان اقتصادي

عضو هيئت رئيسه كميسيون اقتصادي مجلس گفت: پس از شروع به كار مجلس با حضور مسئولان اقتصادي، توليدي و صنعتي كشور جلسه‌اي در راستاي بررسي تحريم بانك مركزي ايران برگزار خواهيم كرد و نقشه راه مقابله با آن را تدوين مي كنيم.
مطورزاده در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به اينكه استكبار جهاني در ادامه سياست‌هاي ظالمانه خود، درصدد است كه با متوسل شدن به شيوه‌هاي مختلف جلوي حركت توفنده و رو به رشد ملت ايران را در سايه رهبري مقام معظم رهبري بگيرد، خاطرنشان كرد: اين در حالي است كه آمريكا و ديگر اياديش از چنين امري عاجز هستند و تهديد توخالي آنان مبني بر حمله نظامي به ايران نيز گزافه گويي بيش نيست.

وي با اشاره به اينكه حقوق بشر و توسل به معيارهاي سازمان ملل حربه‌ آنان، جهت خدشه وارد كردن به اقتدار بين المللي ايران است، گفت: آمريكا قصد دارد با شيوه تهديد و تحريمي خود ملت ايران را در محاصره قرار دهد.

عضو هيئت رئيسه كميسيون اقتصادي مجلس اضافه كرد: اين در حالي است كه آمريكا غافل از آن است كه وضعيت فعلي حاكم بر جهان نسبت به دو دهه گذشته متفاوت تر شده است؛ چرا كه در وهله اول ملت ايران با تكيه بر توانمندي‌ها و استعدادهاي داخلي خود بسياري از توطئه‌هاي آنان را مهار كرده است و در ضمن جامعه جهاني نيز همراه و همسو با آمريكا در برابر اين تهديدها نخواهد بود.

مطورزاده با اشاره به تهديد بانك مركزي ايران از سوي آمريكا بيان داشت: شرايط اروپا و آمريكا به گونه‌اي است كه تحريم بانك مركزي ايران شوك اثرگذاري را بر بازار انرژي و نفت آنان وارد خواهد كرد و اقتصاد بيمار اروپا و آمريكا را با بحران مواجه مي كند به همين دليل امكانات عملياتي شدن بانك مركزي ايران بسيار بعيد است.

وي با بيان اينكه ما در داخل كشور بايد به صورت متحد و همصدا به مقابله با اين مسائل بپردازيم و به اين نكته توجه كنيم كه دشمنان با توطئه عليه نظام، انقلاب و تماميت ارضي ما را هدف قرار داده‌اند، افزود: تنها و مهمترين راهكار در هم شكستن توطئه آمريكا و غرب و وحدت و يكپارچگي در كشور است و ما بايد با اتحاد ملي آنها را مايوس كنيم.
 
عضو هيئت رئيسه كميسيون اقتصادي مجلس با اشاره به اينكه ملت هوشمند ايران هميشه در سخت ترين شرايط دشمن شناسي خود را به موقع به منصه ظهور رسانده‌ است، تصريح كرد: ملت ايران همواره در شرايط حساس حضور حداكثري خود را نشان داده و در دفاع از انقلاب و آرمان‌هاي آن لبيك گفته است و به طور قطع در برابر تحريم بانك مركزي آمريكا بار ديگر آنان را ناكام خواهد گذاشت.

مطورزاده با اشاره به اينكه پس از شروع كار مجلس با حضور مسئولان اقتصادي، توليدي و صنعتي كشور جلسه‌اي در راستاي بررسي تحريم بانك مركزي ايران و راهكارهاي مقابله با آن برگزار خواهيم كرد، بيان داشت: بايد نقشه راهي را با همكاري تمامي اركان نظام و ايده‌هاي دانشمندان در دانشگاه‌ها و مراكز علمي كشور فراهم كنيم.

وي با اشاره به اينكه با تشكيك مساعي و تبادل افكار بايد برنامه‌هاي مقابله‌اي را تدوين كنيم كه متناسب با شرايط حساس قابل اجرا باشد، گفت: ما بايد براي برون رفت از مشكلات استكبار راه‌هاي برون رفتي را در پيش بگيريم.

عضو هيئت رئيسه كميسيون اقتصادي مجلس با تاكيد بر اينكه تقويت بخش خصوصي يكي از راهكارهاي نجات از تحريم بانك مركزي است، گفت: با تقويت بخش خصوصي متعهد مي توان سطح تعاملات با اقتصاد دنيا را گسترش داد.

مطورزاده با اشاره به اقتصادهاي نوظهور همچون هند، بيان داشت: بايد از طريق همكاري با كشورهاي مجاور، راهكار مقابله‌اي را با اقدامات تحريمي آمريكا در پيش گرفت.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار