آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۶۷۴۳
پژوهشگر قرآنی خراسان جنوبی:

فمنیسم اصلی‌ترین رکن اسلام‌ستیزی و عفت‌ستیزی در جوامع است

پژوهشگر قرآنی خراسان جنوبی گفت: فمنیسم اصلی‌ترین رکن اسلام‌ستیزی و عفت‌ستیزی در جوامع است و این زنان هستند که نخستین قربانیان این نگرش می‌شوند.
محمد جعفری در گفت وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، اظهار داشت: زنان نیمی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند و با تربیت فرزندان و زندگی با همسران خود تاثیر چشم‌گیری در ساختن جامعه، رشد و شکوفایی کل بشریت دارند.
 
وی افزود: جریان‌های اعتقادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی متفاوتی در جهان معاصر پیرامون مسائل زنان وجود دارد که یکی از این جریان‌ها جریانی است که توسط  گروه‌ای از اندیشمندان سکولار آمریکا و اروپا ایجادشده و به انقلاب جهانی زنان یا جریان فمنیسم شهرت دارد.
 
پژوهشگر قرآنی خراسان جنوبی تصریح کرد: واژه فمنیسم از ریشه feminine گرفته شده که در فرانسه و آلمان معادل  femininبه معنای جنس زن یا مونث است و این لغت از اوایل قرن نوزدهم  به عنوان اصطلاحی برای جنبش زنان که به دنبال احقاق حقوق از دست رفته خود بودند به کار گرفته شد.
 
جعفری ادامه داد: اگر فمنیسم را به صورت ریشه‌ای مورد بررسی قرار دهیم باید ریشه‌های آن را در دوران قبل از بعثت پیامبر اکرم (ص) جستجو کنیم.
 
وی افزود: امروزه کسانی سردمدار حقوق زن و فمنیسم هستند که در گذشته‌های دور دختران را زنده به گور کرده و تولد فرزند دختر برای آنها مایه ننگ بود.
 
پژوهشگر قرآنی خراسان جنوبی با بیان اینکه مقابله با اسلام یکی از اساسی‌ترین دلایل شکل‌گیری فمنیسم است، گفت: یهودیان قبل از اسلام کتاب‌های آسمانی نظیر انجیل و تورات را آن قدر مورد تحریف قرار داده بودند که این کتاب‌ها تامین کننده منافع گروه خاصی بود و در این کتاب‌ها زن را مصوب اصلی هبوط  آدم از بهشت  می‌دانستند و بر اساس تبلیغ همین خرافه‌گرایی‌ها و ترویج آن در میان عرب جاهلی عامل زنده به گورکردن دختران شدند و می‌خواستند با  این توطئه با انقراض نسل عرب بر شبه جزیره عربستان مسلط شوند که پیامبر در اولین  مقابله خود با این توطئه رسم زنده به گور کردن دختران را حرام اعلام کرده و آن را منفورترین رسم عرب جاهلی معرفی کردند.
 
وی افزود: اسلام در اولین قدم به زن  بها داده و زن را مایه آفرینش مرد، ریحانه و حضرت فاطمه (س) را به عنوان سرور زنان عالم و اصلی‌ترین دلیل خلقت جهان معرفی کرده است.
 
پژوهشگر قرآنی خراسان جنوبی تصریح کرد: بعد از گذشت 1400 سال یهود برای مقابله با اسلام  و ثروت اندوزی بیشتر که با حضور زن در جامعه برای آنها فراهم می‌شد و به بهانه احقاق حقوق زن  و عملی کردن برنامه‌های جنگ نرم و تهاجم فرهنگی جنبش فمنیسم را به راه انداخت.
 
جعفری با بیان این که یهودیان با بسیج عمومی، تدوین سرفصل‌های دانشگاهی منطبق با حقوق زن فمنیسم را بدون هزینه مالی زیادی در کشورهای اسلامی و غیر اسلامی رواج دادند، گفت: اولین قربانیان جنبش فمنیسم خود زنان هستند و نه تنها حقوق از دست رفته خود را نتوانستند به دست آورند بلکه به عنون یک کالای لوکس و جذاب مورد سو استفاده ابزاری قرار گرفته و علاوه براین، این جنبش، نسل‌های آینده را نیز به تباهی کشاند زیرا پیدا کردن یک نسل پاک و اصیل  که معتقد به دین و انسانیت باشند در غرب کار بسیار دشواری است.
 
وی افزود: اسلام بروز جریان فمنیسم را که ریشه در یهود فراماسونری دارد را از قبل پیش بینی کرده بود به گونه‌ای که حضرت علی (ع) درحدیث گرانبهایی می‌فرمایند: در آخرالزمان زنان به صورت ابزاری در مبادلات اقتصادی وارد می‌شوند.
 
پژوهشگر قرآنی خراسان جنوبی ادامه داد: در تفکر فمنیسم متدهایی مطرح و بحث می‌شود که اسلام از طریق همان متدها به زن بها می‌دهد، برای مثال فمنیسم پوشش را یکی از عوامل استثمار زن عنوان کرده و با پوشش به شدت مخالف است در حالی که حجاب و پوشش در اسلام مایه گرانبهایی زن و جز اصول دین بوده و حضرت زهرا(س) به عنوان الگویی برای زنان معرفی شده است.
 
جعفری ادامه داد: پس از شیوع جهانی جنبش فمنیسم شاهد افزایش قاچاق انسان بویژه زنان هستیم و علاوه براین آمار تجاوز به زنان، خشونت علیه زنان، افزایش سقط جنین و فرزندان بدون والدین که در بیشتر اوقات والدین آنها مشخص نیستند و همچنین شاهد افزایش بیماری‌های نظیر ایدز درجهان هستیم که این موارد بارزترین  پیامدهای جنبش فمنیسم بر جهان هستند.
 
وی یادآورشد: زنان مسلمان باید آگاه باشند که هیچ سنخیتی بین جنبش فمنیسم و اسلام وجود ندارد بنابراین اگر در جریان فمنیسم وارد شوند اولین ضربه را به خود و سپس به جامعه وارد کرده‌اند، چون اگر فمنیسم در جوامع اسلامی شیوع پیدا کند اثری از دین و سلامتی جسمی و روحی در جامعه باقی نخواهد ماند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار