آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۷۲۵۳
کارشناس مسائل نفت:

اميد به افزايش توليد نفت عربستان در طولاني مدت عاقلانه نيست

يك كارشناس نفتي سعودي مي‌گويد: وعده عربستان براي افزايش توليد نفت و تأمين نيازهاي كشورهاي آسيايي وارد كننده نفت نمي‌تواند در طولاني مدت دوام بياورد و اميد به آن عاقلانه نيست.
به گزارش خبرنگار حوزه بين‌الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از روزنامه الشرق الاوسط، كارشناسان مي گويند: وعده عربستان براي افزايش توليد نفت، تنها زمان محدودي مي تواند محقق شود.

فهد بن جمعه كه يك كارشناس نفتي سعودي است، به الشرق الاوسط گفت كه اگر چه عربستان سعودي ظرفيت افزايش توليد نفت براي فروكش كردن بحران نفتي به وجود آمده ناشي از تحريم نفتي ايران را براي مدت محدودي دارد، اما به نظر نمي رسد عربستان بتواند اين كار را براي مدت طولاني انجام دهد.

وي افزود: اين افزايش توليد تنها براي پوشش كاهش موقت عرضه در بازار نفت است و عاقلانه نيست كه دنيا به اميد افزايش توليد نفت عربستان باشد.

بن جمعه با اشاره به اينكه قيمت نفت در سال 2011 به طور متوسط بين 95 تا 100 دلار در نوسان بوده است، گفت: قيمت 100 دلار براي هر بشكه نفت براي اقتصاد دنيا در اين شرايط مضر نيست و مي تواند قيمت مناسبي باشد، اما قيمت بيش از اينكه در سال گذشته نيز گاهي مشاهده شده است،‌ ميزان تقاضا را كاهش مي دهد.

اين كارشناس نفتي با اشاره به اينكه بستن تنگه هرمز براي دنيا، بويژه غرب قابل قبول نيست، گفت: به نظر مي رسد در صورت بسته شدن آن احتمال مي رود طي چند روز يا نهايتا چند هفته باز شود، اما همين مدت محدود بسته شدن تنگه هرمز مي تواند با ايجاد جهش در قيمت نفت، آن را به بيش از بشكه اي 130 دلار برساند.

وي در ادامه مي گويد: افزايش قيمت نفت تا اين حد ميزان تقاضا در بازار را بشدت كاهش خواهد داد و همين امر منجر به اين مي شود كه سعودي ها بار ديگر تصميم به كاهش توليد نفت بگيرند و به اين ترتيب افزايش توليد نفت عربستان نمي تواند مدت زيادي دوام داشته باشد.

النعيمي، وزير نفت عربستان پيش از اين در مصاحبه با سي ان ان  اعلام كرده بود كه كشورش قادر است براي پوشش دادن نياز نفتي چين، ژاپن و كره، توليد نفت خود را افزايش داده و آن را تا سقف 12.5 ميليون بشكه در روز برساند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار