رئيس ستاد انتخابات كشور در نشست هيئتهاي نظارت بر انتخابات كشور:
كار هيئتهاي اجرايي صد درصد بدون عيب بوده است
رئيس ستاد انتخابات كشور با اشاره به اينكه كار هيئتهاي اجرايي صد درصد بدون عيب بوده است، گفت: ردصلاحيتها محرمانه است حال اگر كسي عليه خودش تبليغ ميكند ما مقصر نيستيم.
به گزارش خبرنگار دولت «خبرگزاري دانشجو»، سيد صولت مرتضوي پيش از ظهر امروز در نشست هيئتهاي بازرسي انتخابات كشور در وزارت كشور با اشاره به اينكه در آستانه انتخابات مجلس بايد فضاي حاكم بر جهان و انتخابات جمهوري اسلامي را از سه منظر مورد كنكاش قرار دهيم، گفت: بايد برداشتي از وضعيت بينالمللي، نگاهي به جريانات منطقهاي و نگاهي به مباحث داخلي داشته باشيم.
وي افزود: فضاي حاكم بر نظام بينالمللي حاكي از ايجاد يك شكاف عميق بين سرمداران دولتها و حكومتها با قاطبه ملتهاست.
مرتضوي ادامه داد: قيام 99 درصد عليه يك درصد نشان مي دهد كه واقعيتي به وقوع پيوسته كه صاحبان ثروت بر مركب سياست سوار شدند.
رئيس ستاد انتخابات كشور گفت: امروز شكاف عظيمي علاوه بر اينكه بين دولتها به وقوع پيوسته، بين دولتها و اتفاقهاي عرصه بينالملل نيز به وقوع پيوسته است.
وي با اشاره به انتخابات اخير كشور روسيه گفت: انتخابات اخيري كه در بلوك شرق و در روسيه اتفاق افتاد و دخالتهاي مشمئز كنندهاي كه آمريكا و اروپا قصد داشتند در روسيه انجام دهند و نيز اقتصاد اثرگذار چين در دنيا و رقابتي كه بين اروپا و آمريكا با چين و روسيه و نيز بين اتحاديه اروپا در منطقه يورو ايجاد شده همگي نويدبخش يك تحول جديد در جهان است.
مرتضوي گفت: آنچه قابل ارزيابي است اين است كه بشريت تشنه عدالت بوده و از فشارهاي اقتصادي به ستوه آمده و به دنبال منفذي براي نجات خود است كه اين تحولات لايه به لايه به سمت و سوي نظام احسنت خواهد بود.
رئيس ستاد انتخابات كشور با بيان اينكه نفوذ فرهنگ اسلامي در جوامع غير اسلامي از منظر ديگري قابل ارزيابي است، عنوان كرد: آمار نشانگر اين است كه بشريت كه غرق در فساد و منجلاب ارمغان غربي بود امروز به حد اشباع رسيده و به دنبال اين است كه به اخلاقيات بازگردد و اين را در منظر سيماي اسلام ناب ميبيند كه اين نيز چالش ديگري فراروي جامعه بينالملل است.
وي تاكيد كرد: جامعه بينالملل كه امروز اوباما و ساركوزي از آن دم ميزنند گمشده معيشت و اقتصاد و نيز گمشده اخلاق دارد.
مرتضوي در ادامه با اشاره به تحولات دامنهدار و وسيع در منطقه و نيز موج بيداري اسلامي كه بدون توقف پيش ميرود، تاكيد كرد: حركتي كه در تونس شروع شد حركتي بود كه نظام رسانهاي سلطه و صهيونيسم بينالملل بر آن بود كه از اين حركت به عنوان انقلاب نان تعبير كند اما ديد كه اين حركت آرامآرام پوست انداخت و در نهايت بنعلي اخراج شد و احزاب داراي گرايشهاي اسلامي با اكثريت آراي مردم تونس روي كار آمدند.
رئيس ستاد انتخابات كشور ادامه داد: همچنين در مصر به رغم آنكه مبارك را مچاله كردند و امروز جسد داراي حيات نواسي وي را آزمايش ميكنند تا پسماندهاي آن را نيز بيرون بياندازند، مسئله رايگيري آزاد گروهي از اخوانالمسلمين و احزابي با تفكرات اسلامي با اكثريت آراء روي كار آمدند.
وي ادامه داد: اين حركت در عربستان و بحرين هم در حال پيشروي است و اگر به فضل الهي دخالتهاي سنگين و سخيف بيگانگان كاهش يابد شاهد يك تحول اساسي در خاورميانه خواهيم بود.
مرتضوي با بيان اينكه غرب تلاش كرد كه جهت بيداري اسلامي را تغيير دهد، گفت: در سوريه براي معارضين ثروت و سلاح بردند و شيوخ بيتدبير خليجفارس به خصوص حاكم قطر و عربستان هزينههاي هنگفت ميلياردي در سوريه خرج كرده و بعد يك اجماعي براي تحريم سوريه در مجامع بينالمللي و قطع رابطه اتحاديه عرب را مطرح كردند اما در گام نخست سوريه با مشت فولادين مردم و مديريت اثرگذار جمهوري اسلامي ايران توانست مانع اين اقدام غرب شود.
رئيس ستاد انتخابات كشور در ادامه به تحركات و تحولات داخلي كشور اشاره و تاكيد كرد: پس از انتخابات رياست جمهوري و قبل از آن جريان وابستهاي كه وارد عرصه شد از ابتدا به دنبال براندازي بود؛ نسخه انقلابهاي رنگين را اجرا ميكردند و مسافرت هايي كه سرمداران اين جريان به خارج از كشور داشتند نشان ميداد كه به دنبال چالش در انتخابات هستند اما ملت آگاه دست رد به سينه آنها زد و نتوانستند توفيق پيدا كنند.
وي ادامه داد: آنها بعد از اين به دنبال براندازي نرم بودند و فتنه سنگيني را به وجود آوردند كه در غرب طراحي شده بود و عوامل داخلي و خارجي كه آموزش ديده بودند در پي اين بودند كه انتخابات را به عنوان نقطه قوت جمهوري اسلامي به چالش بكشند.
مرتضوي با اشاره به اينكه حماسه حضور مردم بعد از رفراندوم جمهوري اسلامي براي دنيا كمنظير بود، گفت: پس از انتخابات 88 رهبري فرمودند انتخابات بعدي هم حضور مردم دوباره دشمنشكن و اثرگذار خواهد بود.
رئيس ستاد انتخابات كشور به حذف تبصره 2 از ماده 28 قانون اساسي از سوي نمايندگان اشاره كرد و گفت: با اين اقدام جامعه هدف در انتخابات به شدت كاهش يافت و پيشبيني همه اين بود كه مشاركت در ثبتنام كاهش مييابد اما خوشبختانه ملت هوشياري خود را نشان داد و ديديم كه با جامعه همگن انتخابات دوره قبل مجلس 16 درصد افزايش مشاركت به وجود آمد در حالي كه اگر در اين دوره محدوديت ايجاد نميشد پيشبيني ما رشد 37 درصد و ثبتنام 10 هزار نفر بود.
وي ادامه داد: اكنون نظام سلطه به دنبال اين است كه فشارهاي اقتصادي را بر جمهوري اسلامي افزايش دهد در حالي كه ما 30 سال اين فشارها را تحمل كرديم؛ ما 30 سال پيش گفتيم كالاي آمريكايي تحريم بايد شود؛ در جنگ تحميلي نيز شديدترين مضيقههاي اقتصادي را بر ما تحميل كردند.
مرتضوي عنوان كرد: همه اين اقدامات براي اين است كه مردم را دلسرد كنند بنابراين يكي از الزامات اساسي ما در انتخابات ايجاد بستر براي مشاركت گسترده مردم است.
رئيس ستاد انتخابات كشور با بيان اينكه بايد بستري را براي مشاركت گسترده مردم فراهم كنيم، افزود: سنجشي را كه مراكز سنجشافكار انجام داده مويد اين است كه در انتخابات آينده مجلس حركت خوبي خواهيم داشت.
وي با بيان اينكه برخي افراد وابسته ميگويند چون ما براي انتخابات مجلس نبوديم مردم هم نبودند، گفت: بايد با روشنگري و حضور در مجامع مختلف و تبليغ توفيقات نظام جمهوري اسلامي، خلاف اين را نشان دهيم.
مرتضوي گفت: بايد با عمل مردم را به اين نتيجه برسانيم كه حق با آنهاست و هيچ احدي قدرت دخالت در فرآيند انتخابات در نظام جمهوري اسلامي ايران را ندارد.
رئيس ستاد انتخابات كشور با بيان اينكه بايد مجريان به مسئله امانتداري توجه كرده و نگاه عادلانه به همه داوطلبان داشته باشند، تصريح كرد: مشاركت حداكثري و گسترده راهبرد و استراتژي اصلي نظام جمهوري اسلامي ايران است كه هم به كيفيت انتخابات و هم اقتدار جمهوري اسلامي و هم امنيت داخلي و خارجي ميانجامد.
وي با بيان اينكه ما در ستاد انتخابات از ردصلاحيت كسي خوشحال نيستيم، گفت: از كنار قانون هم نميتوان گذشت؛ ما داراي دو امانت هستيم يكي حق داوطلب و يكي حق مردم؛ قانون در موارد 28 و 30 صراحتا شرايط عمومي و اختصاصي را تعريف كرده و كسي نميتواند با قانون مصلحتانديشي كند.
مرتضوي با بيان اينكه بنا به تعبير امام، مجلس در راس امور است، گفت: هيئتهاي اجرايي معتمد مردم تكليفشان اين است كه به دقت بر روند انتخابات نظارت كنند.
رئيس ستاد انتخابات كشور ادامه داد: هيئتهاي اجرايي ردصلاحيتها را محرمانه اعلام كردند و اين مسئله تا آخر هم محرمانه خواهد ماند؛ هيچ بازرس و ناظري حق ندارد بگويد كه چه كسي ردصلاحيت شده است.
وي با تاكيد بر اينكه كار هيئتهاي اجرايي صد درصد بدون عيب بوده است، گفت: حال اگر كسي عليه خودش تبليغ ميكند ما مقصر نيستيم.
مرتضوي در پايان تصريح كرد: سياستهايي كه براي مشاركت گسترده مردم طراحي شده در ذيل عدالتمحوري، قانونمداري و امانتداري است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰