جامع‌نگري ويژگي نماینده اصلح است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۰۶۸۳
فرماندار شفت:

جامع‌نگري ويژگي نماینده اصلح است

فرماندار شهرستان شفت با اشاره به اينكه نماینده اصلح باید جامع‌نگر باشد، گفت: مردم باید با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری با تحقیق و بررسی اصلح‌ترین فرد را انتخاب کنند.
جواد شفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در رشت، با اشاره به اینکه می‌توانیم طی گفتمانی نقش اساسی حضور مردم را در سرنوشت آینده خود، خانواده و کشورمان در سطح جهان بیان کنیم، تصريح كرد: اگر مردم احساس کنند با آرایی که به سمت صندوق‌ها می‌رود و فردی که با شاخص‌های مورد نظر انتخاب می‌کنند، چگونه می‌تواند در سیاست‌های آینده سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و امنیتی در چهار سال آینده خود نقش داشته باشند با دقت نظر بیشتری دست به انتخاب کاندیداها خواهند زد.
 
وی گفت: اگر خدمات رسانی خوب مسئولان در وظایفی که در بخش‌های مختلف و در راستای اهداف چشم‌انداز 20 ساله نظام به آنها محول شده است پله پله تحقق بخشیده شود، می‌تواند مردم را به نقش‌آفرینی بهتر در سرنوشتشان امیدوار کند.
 
فرماندار شهرستان شفت تصریح کرد: بی‌طرفی هیئت‌های نظارت و اجرایی در انتخابات همچون 33 سال گذشته و پاسداری از آرای مردم در حالی که بدانند این انتخابات و آرا به صورت همایشی و نمایشی نمی‌باشد و به آن احترام گذاشته می‌شود، تاثیرات بسیاری در جلب اعتماد مردم و حضور حداکثری آنها خواهد داشت.
 
شفیعی بيان كرد: نه تنها ایجاد اعتماد در انتخابات باید از سوی دستگاه‌های اجرایی و نظارتي صورت گیرد، بلكه کاندیداها نیز تعیین‌کننده نقش موثر در حضور حداکثری هستند.
 
وی ادامه داد: اگر مردم ببینند کاندیداها با ایده‌های خوب و عملی و متناسب با امکانات، فرصت‌ها، کمبودها و توانمندی‌های ملی و منطقه‌ای انتخاب ‌شوند و راهکارهای خوبی نیز برای رفع مشکلات منطقه ارائه می گردد باعث ایجاد رغبت دربین مردم می‌شود تا به کاندیداهای مورد نظر و مورد اعتماد خود رای دهند.
 
فرماندار شفت با بیان اینکه کاندیداهایی که از مجموع شورای نگهبان تایید صلاحیت می‌گیرند، حداقل صلاحیت ها را دارند، گفت: مردم باید با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری با تحقیق و بررسی اصلح ترین فرد را انتخاب کنند و در واقع فردی مورد قبول مجلس خواهد بود که دارای تخصص‌های پیچیده و خاص خود باشد.
 
شفیعی با بیان اینکه در صورت عدم شناخت هر یک از کاندیداها مردم می‌توانند به اصحاب و مراجع مختلفی که صاحب اندیشه و تحلیل هستند رجوع کنند، گفت: امام راحل و مقام معظم رهبری در خصوص انتخاب بهترین کاندیدای نمایندگی به بایدها و نبایدهایی اشاره کردند.
 
وی گفت: با توجه به فرمایشات آن بزرگواران فرد منتخب باید شجاع در مقابل دشمن، بیان کننده حرف حق و باطل بوده و در مقابل نیز بلندگوی مجلس نباید وسیله‌ای برای پراکندن سخنان زهرآگین و خاموش کردن فروغ و امید در دل‌های مردم و بدبین کردن آنان و مسئولان بخش‌های دیگر باشد.
 
فرماندار شفت با بیان اینکه برخی از وظایف بر عهده دولت می‌باشد، گفت: نمایندگان باید از آنچه که در حیطه وظایفشان نیست دوری کنند.
 
شفیعی با اشاره به اینکه نمایندگان باید در مجلس نگاه نظارتی خودشان را تقویت کنند، گفت: نماینده اصلح باید جامع نگر باشد.
 
وی یکی از ملاک‌های انتخاب اصلح را همگرایی با 12 نماینده دیگر در مجلس عنوان کرد و گفت: چیزی که استان گیلان به آن نیاز دارد علاوه بر نگاه ریز و محدود منطقه‌ای نگاه کلان برای استان است.
 
فرماندار شفت با اشاره به واقعه 9 دی ماه و حضور حداکثری مردم در انتخابات افزود: وقایع این روز نشان داد که ملت شریف ایران برای مقابله با مقاصدشوم دشمن جهت خدشه دارکردن به آرمان‌های انقلاب و اصول اعتقادی و آرمان‌های نظام و ولایت فقیه هرگز عقب نمی‌کشند و حضوری پررنگ‌تر از گذشته خواهند داشت.
 
شفيعي در پایان خاطرنشان کرد: فتنه سال 88 به نوعی به تعبیر مقام معظم رهبری و با توجه به آسیب های کم رنگ، خیرات و برکات فراوانی را به همراه داشته است که توانسته آحاد ملت ایران را به یک وحدت ایمانی خوبی برساند.
پربازدیدترین آخرین اخبار