نگاه دانشگاه به حوزه دفاع مقدس، علمی و کاربردی باشد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۰۹۲۷
رئیس پژوهشگاه علوم معارف و دفاع مقدس:

نگاه دانشگاه به حوزه دفاع مقدس، علمی و کاربردی باشد

رئیس پژوهشگاه علوم معارف و دفاع مقدس گفت: نگاه دانشگاه به حوزه دفاع مقدس باید علمی و کاربردی بوده و متاثر از فیلم‌ها و کتاب‌ها نباشد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از گرگان، سردار سوداگر روز گذشته در نشست هم اندیشی استادان درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه آزاد گرگان تصريح كرد: قبل از ارائه این درس نگاه دانشگاه به حوزه دفاع مقدس نگاهی ضعیف و متأثر از فیلم ها و كتاب ها بود؛ اما اكنون به این موضوع رسیده اند كه دفاع مقدس مفاهیم علمی و كاربردی دارد كه تا كنون به آن پرداخته نشده است.
 
وی افزود: 80 هزار دانشجو درس آشنایی با دفاع مقدس را اختیاری گذرانده اند که 82 درصد این دانشجویان از دانشگاه آزاد اسلامی و 18 درصد از دانشگاه های دولتی، پیام نور و علمی كاربردی بوده اند.
 
رئیس پژوهشگاه علوم معارف و دفاع مقدس تصریح کرد: امروز 20 درصد از اساتید درس آشنایی با دفاع مقدس، از سرداران و امیران دوران هشت سال دفاع مقدس هستند و 700 استاد دوره های مدرسی این درس را گذرانده اند و گواهی تدریس دارند و همچنين اساتید این درس باید دوره چهار روزه توانمندسازی را گذرانده باشند تا هم زبانی و اطلاع از همه زوایای جنگ حاصل شود.
 
سوداگر  با بیان اینكه 28 نفر از اساتید این درس از بانوان هستند، یاد آور شد: در مدت شش ترمی كه این درس ارائه شده، اثربخشی خاص و عام آن دیده شده است ودر آینده ای نزدیك ابلاغیه چهار رشته ادبیات، مهندسی، جغرافیا و تاریخ در این حوزه نیز به دانشگاه های سراسر كشور ارسال خواهد شد.
 
وي خاطرنشان کرد: دانشگاه های ایران استاد محور است؛ اما استادان نیز بر اساس سرفصل ها منبع معرفی می كنند و نمی توانند سرفصل ها را تغییر دهند.
 
رئیس پژوهشگاه علوم معارف و دفاع مقدس گفت: زمان و تعداد واحد در این درس، كم و محتوا گسترده است و این دو واحد بیش تر برای خودشناسی، دانشگاه شناسی و شناساندن خود به دانشگاه بوده است و همچنین فضای دانشگاه ها آماده است و جا دارد در كاروان های نور نیز از این اساتید استفاده شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار