کد خبر:۱۷۱۲۱۲
مسئول نهاد رهبري در دانشگاه بوعليسينا همدان:
مجلس منسجم موجب افزايش كارآيي نظام است
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه بوعليسينا همدان، مجلس منسجم را موجب افزايش توان و كارآيي نظام دانست.
حجتالاسلام مصطفي رستمي در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در همدان، با اشاره به فرا رسيدن ايام انتخابات مجلس شوراي اسلامي گفت: علاوه بر وظايف قانوني مجلس براي قانونگذاري، مجلس به عنوان بازوي رهبري در جهت پيشبرد اهداف متعالي نظام و حراست از كشور در مقابل زيادهخواهيهاي داخلي و خارجي محسوب ميشود.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه بوعليسيناي همدان افزود: تجربه نشان داده است كه هرگاه مجلسي هماهنگ و انسجاميافته در راس امور كشور قرار داشته، توان و كارآيي نظام در رويارويي با مسائل افزايش يافته است.
رستمي تصريح كرد: انتخابات 12 اسفند ماه به دليل اتفاقات رخ داده در كشورهاي منطقه و جهان از اهميت خاصي برخوردار است.
وي افزود: بايد نمايندگان از تجربه و تخصص لازم براي انجام امور برخوردار بوده و در خدمت ولايتفقيه و مردم باشد.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه بوعليسيناي همدان ابراز اميدواري كرد كه روز 12 اسفند ماه شاهد حضور گسترده مردم همچون انتخابات قبل و صحنههاي مختلف باشيم و نمايندگاني را راهي خانه ملت كنيم كه در توسعه و آباداني و پيشرفت استان و كشور با سرعت و دقت و تلاش بيشتري عمل كنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰