گسترش روابط فرهنگي ايران و كشورهاي امريكاي لاتين
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۱۲۷۳
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي خبر داد:

گسترش روابط فرهنگي ايران و كشورهاي امريكاي لاتين

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي امروز در نشستي با خبرنگاران و نويسندگان امريكاي لاتين از گسترش روابط فرهنگي ايران با اين كشورها خبر داد.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، سيدمحمد حسيني امروز در نشستي با خبرنگاران و نويسندگان امريكاي لاتين ضمن اشاره به حضور گسترده مردم در راهپيمايي 22 بهمن اين اجتماع ميليوني را تنها منحصر به شهر تهران ندانست و گفت: اين مردم در همه شهرها و استان‌ها از دولت و كشور خود حمايت و پشتيباني كرده‌اند.

وي ادامه داد: آنچه كه در طول اين 33 سال باعث ايستادگي ايران در برابر فشارها و تحريم‌هاي غرب و امريكا شد همين حضور گسترده مردم و تبعيت از فرمايشات مقام معظم رهبري است.

حسيني اضافه كرد: هرچه تهديدهاي غرب و اورپا بيشتر شود مردم ما مصمم تر و محكم تر در صحنه حضور پيدا مي‌كنند.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي يادآور شد: براي حفظ استقلال و اهداف بلند خود شهداي گرانقدري را تقديم انقلاب كرديم و خوشبختانه اين روحيه مقاومت و پايداري شهامت و شهادت طلبي در كشورهايي مانند لبنان و مصر نيز جاري شده است.

وي افزود: ‌كشور ايران قبل از انقلاب يك كشور وابسته و عقب‌افتاده بود كه با وقوع انقلاب اسلامي به رهبري امام خميني (ره) روز به روز شاهد دستاوردهاي زيادي در كشور بوديم كه علي‌رغم جنگ و تحريم‌ها از سوي اروپا پيشرفت‌هاي زيادي در حوزه‌هاي مختلف علمي داشته ايم.

حسيني همچنين به راه‌اندازي پروژه‌هاي عظيم مهندسي در كشور اشاره كرد و گفت: مهندسان ما نه تنها در كشور پاسخگوي نيازهاي داخل هستند بلكه مي‌توانند در پروژه‌هاي سدسازي، راه‌سازي و عمراني كشورهاي ديگر را نيز هدايت كنند.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ادامه داد: روابط ايران و كشورهاي امريكاي لاتين بسيار مناسب است و شاهد روابط سياسي خوبي با اين كشور هستيم و همچنين در زمينه فرهنگي نيز فعاليت‌هايي را نيز آغاز كرده‌ايم كه اميدواريم اين روابط فرهنگي ايران با امريكاي لاتين گسترش يابد.

وي از فعاليت هاي فرهنگي ايران به اعزام گروه‌هاي هنري، برگزاري نمايشگاه كتاب، عكس و هفته‌هاي فرهنگي به عنوان اولويت‌هاي فرهنگي ايران اشاره كرد كه يكي پس از ديگري در كشورهاي امريكاي لاتين برگزار خواهد شد.

حسيني در اين مراسم ابراز اميدواري كرد كه پس از بازگشت مهمانان به امريكاي لاتين دستاوردهاي كشور ايران را در قالب مقاله، يادداشت و عكس به مردم كشورشان معرفي كنند و از استاد دانشگاه اين نشست درخواست كرد تا آثار فرهنگي ايران را به زبان اسپانيايي ترجمه كند.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي همچنين بر ترجمه آثار فارسي به زبان اسپانيولي در كشورهاي امريكاي لاتين تأكيد كرد.

در پايان اين مراسم ميهمانان كه از كشورهاي اكوادور، كلمبيا، آرژانتين، باكو، پاراگئو و اروگوئه بودند به پرسش‌ و پاسخ با وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ايران پرداختند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار