اوباما به دنبال رشد اقتصادي
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۱۵۹۰
لايحه بودجه 2013 آمريكا ارائه شد

اوباما به دنبال رشد اقتصادي

باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه از طرح بودجه سال مالی آینده دولت خود پرده برداشت.
به گزارش خبرنگار اقتصادي «خبرگزاري دانشجو»، باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه ازطرح بودجه سال مالی آینده دولتش پرده برداشت.
 
سالی که انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در آن برگزار می شود. تسریع رشد اقتصادی آمریکا و افزایش مالیات میلیونرها از جمله مهمترین محورهای این طرح هستند.
 
باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا گفت: برای اولین بار از دهه نود میلادی ، کارخانجات آمریکا در حال ایجاد شغل هستند. اقتصاد رو به رشد است و سرعت بهبود بالاست.
 
آخرین چیزی که ما در چنین شرایطی استطاعتش را داریم این است که دوباره به سمت سیاستهایی برگردیم که ما را در وهله اول به چنین آشفته بازاری هدایت کردند. ما نمی توانیم اینکار را بکنیم.

بر اساس طرح بودجه دولت، رشد اقتصادی آمریکا در سال 2012 میلادی به 2.7 درصد و در سال 2013 میلادی به سه درصد صعود خواهد کرد.

مطابق این طرح مالیات ثروتمندان افزایش می یابد، موضوعی که مورد مناقشه نمایندگان جمهوریخواه و دموکرات کنگره است.
 
جمهوریخواهان خواستار کاهش هزینه های دولت هستند، اما دولت معتقد است کاهش هزینه های دولتی باعث کاهش سرعت روند بهبود اقتصادی می شود.

ارائه لایحه بودجه سال دوهزار و سیزده- سال آینده میلادی- از سوی رئیس جمهوری آمریکا که ساعت یازده بامداد واشنگتن انجام گرفت، چنانکه انتظار می رفت با انتقادهای بسیار مواجه شده است.

این لایحه، کسری بودجه سال مالی ۲۰۱۱ را بیش از یک تریلیون ۳ میلیارد دلار برآورد کرده است. کسری بودجه سال مالی آینده، به بیش از ۹۰۰ میلیارد دلار کاهش می یابد که برابر پنج و نیم درصد از تولید ناخالص ملی است.
 
محاسبات نشان می دهد که تا سال ۲۰۲۲ - ده سال دیگر- کسری بودجه به ۷۰۴ میلیارد دلار خواهد رسید که معادل ۸/۲ تولید ناخالص ملی آمریکا خواهد بود.

دولت اوباما درلایحه امسال بودجه، پیشنهاد سرمایه گذاریهایی را داده است که بر زیرساخت های کشور، نیز آموزش و تولیدات داخلی آمریکا تمرکز کند. ۳۰ میلیارد دلار از این مبلغ سرمایه گذاری برای بازسازی مدارس و بروز کردن آنها پیشنهاد شده و ۳۰ میلیارد دیگر برای استخدام و آموزش معلمان و دبیران.

این همه درحالی است که با درپیش بودن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر- حدود هشت ماه دیگر- انتظار می رود که فضای خصمانه رقابت میان جمهوری خواهان و دموکراتها، موانعی برسرراه تصویب لایحه بودجه باراک اوباما در کنگره این کشور ایجاد کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار