سینمای کشور از توان طلاب فیلمنامه نویس استفاده کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۱۹۶۸
رییس دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم:

سینمای کشور از توان طلاب فیلمنامه نویس استفاده کند

رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم خواستار بهره‌گیری سینمای کشور از توانمندی‌های طلاب فیلمنامه‌نویس در راستای اعتلای ارزشی و دینی هنر سینما شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، حجت الاسلام دکتر احمد واعظی پیش از ظهر امروز طی سخنانی در همایش هنر و تبلیغ با اشاره به اینکه سینمای کشور باید از توان طلاب فیلمنامه نویس استفاده کند، ابراز داشت: یکی از ملزومات تولید فیلم هایی با مضامین ارزشمند دینی در کشور این است که فیلمسازان و تهیه کنندگان سینمای کشور و همچنین رسانه ملی، بیش از پیش با حوزه های علمیه به ویژه استعدادهای فیلمنامه نویس طلبه ارتباط و تعامل داشته باشند.
 
وی همچنین با اشاره به اینکه این ارتباط و تعامل البته منحصر در سینما و تولید فیلم نمی شود، گفت: در عرصه های هنری و ادبی همچون شعر،‌ ادبيات و فیلم شناسی می توان ارتباط میان هنر و تبلیغ دین را به خوبی برقرار کرد و ما از این حیث آماده همکاری با هنرمندان و دستگاه های ذیربط فرهنگی و هنری هستیم.
 
واعظی در همین رابطه بر لزوم تجمیع قواي هنري حوزه‌های علمیه تاکید کرد و اظهار داشت: البته باید اين كار همراه با حفظ شان و هويت طلبگي صورت پذیرد.
 
وی اضافه کرد: نکته مهم دیگر این است که باید قبل از هر چیز کارکردها و پتانسیل های موجود در حوزه های علمیه در ارتباط با مسائل فرهنگی و هنری شناخته شود تا بر اساس آن ها بتوان برنامه ریزی و سیاست گزاری کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار