وزير كشور از تخلفات استانداري‌ها جلوگيري كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۲۵۷۳
قرباني در گفت‌وگو با «خبرگزاري دانشجو»:

وزير كشور از تخلفات استانداري‌ها جلوگيري كند

عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس با اشاره به برخي تخلفات از سوي استانداري‌ها در برخي نقاط كشور گفت: وزير كشور اگر جلوي تخلفات قانوني از سوي استانداري‌ها را نگيرد با مشكل جدي در مجلس مواجه خواهد شد.
حجت‌الاسلام موسي‌ قرباني در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس «خبرگزاري دانشجو»، گفت: در برخي از استان‌ها مسئولان استانداري‌ها خلاف‌هاي صريح قانوني انجام مي‌دهند.

وي به تبعيض آشكار از سوي استانداري‌ها در خصوص تبليغات انتخاباتي كانديداها اشاره و خاطرنشان كرد:  استانداري‌ها نسبت به تخلفات برخي كانديداها بي‌تفاوت و در مقابل نسبت به برخي كانديداهاي ديگر محدوديت‌هايي را اعمال مي‌كنند.
 
قائم مقام معاونت تنقيح قوانين مجلس با اشاره به اينكه در اين خصوص تذكرات لازم را به مسئولان استانداري خراسان جنوبي ارائه شده است، گفت: وزير كشور بايد توجه كند اگر جلوي اقدامات خلاف قانون استانداري‌ها گرفته نشود وزارت كشور با مشكل جدي در مجلس مواجه خواهد شد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار