اگر غير از شهادت نصيب مصطفي مي‌شد شايد من و مادرش مي‌مرديم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۳۶۱۹
پدر شهيد احمدي‌روشن:

اگر غير از شهادت نصيب مصطفي مي‌شد شايد من و مادرش مي‌مرديم

پدر شهيد احمدي روشن گفت: خدمت همه كساني كه در اين مدت براي عرض تسليت مي‌آمدند همواره تاكيد كرده‌ام كه اگر غير از شهادت نصيب مصطفي مي‌شد شايد من و مادرش مي‌مرديم.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، پدر شهيد احمدي‌روشن عصر امروز در مراسم چهلم اين شهيد كه در امامزاده علي اكبر چيذر در حال برگزاري است با تشكر از همه كساني كه در اين مجلس نوراني و مقدس جمع شدند گفت: من آمادگي صحبت را نداشتم و بايد در مقابل همه كساني كه در اين جا هستند درس پس دهم.

وي با اشاره به آيه تحسبنّ الذين قتلوا في سبيل اللّه گفت‌: اين آيه شريفه براي ما به منزله يك آب سرد بود كه بر قلب آتشين‌مان ريخته شد.

اين پدر شهيد اضافه كرد: خدمت همه كساني هم كه در اين مدت براي عرض تسليت مي‌آمدند نيز همواره تاكيد كرده‌ام اگر غير از شهادت نصيب مصطفي مي‌شد شايد من و مادرش مي‌مرديم.

وي بيان داشت: خدا را شكر مي‌كنم كه اين لطف را در حق من و مادرش كرد و شهادت را نصيب پسرمان كرد.

پدر شهيد احمدي‌روشن گفت: خدا را شكر مي‌كنم ما اين بچه را در راه اسلام، امام حسين، جمهوري اسلامي و رهبري داديم. مصطفي امانتي در دست ما بود كه ما اين امانت را درست به موقع به صاحبش تحويل داديم.

وي بيان داشت: هر كس كه ما را در اين چند وقت مي‌بيند رمز شهادت مصطفي و جهاني شدنش را از ما مي‌پرسد و به نظر من سه نكته مهم در مصطفي وجود داشت كه باعث اين مسئله شد.

پدر شهيد احمدي‌روشن افزود: احترام وافري كه مصطفي به من و مادرش مي‌گذاشت اولين مسئله بود او فرزندي خوب براي پدر و مادر،‌ سربازي خوب براي كشور و يك مريد براي مراد خودش يعني رهبر معظم انقلاب بود.

وي بيان داشت:‌ وقتي كه مصطفي در دانشگاه شريف درس مي‌خواند با مراجعه به دكتر ولايتي يك دستگاه كامپيوتر از ايشان گرفته بود تا صداي مظلوم مردم فلسطين را به گوش دنيا برساند.

پدر شهيد احمدي روشن بيان داشت: مصطفي يك بنده خوب براي خداوند بود و همه كارش براي خدا بود و خداوند وقتي كه تمام اين خوبي‌ها را جمع مي‌كند مي‌بيند كه مزد او چيزي جز شهادت نيست.
 
وي بيان داشت: مصطفي يكبار خواب مقام معظم رهبري را ديده بود كه با دست مجروحش روي سر او كشيده بود و يك بار نيز خواب امام زمان را كه به مصطفي گفته بودند كه من از شما راضي‌ام. پس خداوند نيز از خدا راضي بوده است و شهادتي را نصيب او كرد كه خيلي‌ها غطبه‌اش را مي‌خورند. پس راهگشاي همه راه‌هاي تاريك بشر، دعاي پدر و مادر است.
 
لازم به ذكر است، مراسم چهلم شهيد مصطفي احمدي‌روشن هم‌اكنون در امامزاده علي‌اكبر چيذر در حال برگزاري است و حاج محمود كريمي در حال مداحي در اين مراسم است.  
پربازدیدترین آخرین اخبار